Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rsnfld

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
rsnfld 2011.02.02 13:20:41
  Amikor megjelent a mélyszlovák SNS kampányának első cigányügyi plakátja, furcsa gondolataim támadtak: az rémlett fel, hogy az SNS esetleg tanult a Jobbik sikeréből, és a cigányokkal kapcsolatos ellenérzésekre építi 2010-es kampányát. Hogy ne etessük azokat, akik…..
rsnfld 2010.05.06 23:35:46
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
Mit tesz Hagyó Miklós a Margit hídi biciklis közlekedésért? A főpolgármester-helyettest egy számonkérő levéllel vonta be a hídra tervezett déli bringaút eltűnésének történetébe a Magyar Kerékpáros Klub vezetője. László János pénteki levelében a bringások érdekében…..
Azoknak, akik egy napfényes biciklibarát városban élnek, azoknak kapásból az első tény: az Eurovelo 6-os európai biciklis főközlekedési útvonal budai rakparton vezetett szakasza a Batthyány tértől az Erzsébet hídig gyászos képet mutat. A legszélesebb részén is maximum 4 méter…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Idén nem alakítanak ideiglenes biciklisávot a Margit hídon a nyári hétvégéken, mert várhatóan júliusban úgyis elkezdődik a híd felújítása, mondta el kérdésünkre Czuk Dorottya, Főpolgármesteri Hivatal sajtófőnöke. A híd lezárásának pontos dátumát majd akkor közlik, ha…..