Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kubli

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A visszaérkezés utáni reggel én már át is költöztem az Infermerie-be (gyengélkedő), délelőtt megműtöttek, kivágták a körmöm felét. A következő egy hetet itt töltöttem. Az élet kényelmes volt, sokat aludhattunk, sokat ehettünk, és ha épp nem ettünk vagy aludtunk, nem kellett csinálnunk semmit. Ez…..
kubli 2017.10.28 13:48:13
@Kronenbourg: én nem említettem senki sem és semmiért sem. de ha már felhoztad akkor ő csak egy a sok közül akikből ezt hozta ki a légió és hányan vannak még akikből a rosszat hozza ki amitől a társadalom a légiósokat megbélyegzi? sokan.
nem rég találkoztam egy volt légióssal aki 20 évet (!!!) szolgált le és most nagyon beteg. a betegség köszönhető annak hogy a világ sok helyén megfordult és összeszedett vmi. ilyenkor elgondolkozom, hogy megéri feláldozni valakinek az egészségét (rosszabb esetben az életét) egy buli (mert ez nem más mint az) kedvéért? buli, mert amikor fiatal az ember akkor kalandványból, brahiból jópofa dolognak tartja a légiót és majd amikor lehiggad akkor jön rá, hogy mennyi mindent elveszített az életből amíg bent szívatták.