Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyeljcsak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Biztosan mindenki ismeri már ezt a kampányt itt: Az vitathatatlan, hogy elképesztően rossz és vállalhatatlan az egész, de szeretném a témán dolgozó ügynökségek munkatársait kicsit megvédeni.Az eredményen ugyanis egyértelműen látszik, hogy a megrendelő már kész koncepcióval…..
autózz! Mi a faszt dudálsz?! 2009.11.22 12:37:00
Szuper, amikor egy ötéves szellemi színvonalával rendelkező idióta egy erős motorra ül és úgy gondolja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopten. Zoli a sztoriját nem a napokban írta, de nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig egy ilyen jó kis szaftos-káromkodós poszt, ráadásul…..
figyeljcsak 2009.11.22 23:06:01
@ergerberger:
elég nagy paréj vagy, ha autóval izmozol motorossal. valószínű a nőket is jól pofán vágod ha úgy tetszik, hisz te vagy az erősebb
figyeljcsak 2009.11.22 23:07:15
@Yoli87:
ügyes csávó vagy, de vajon ha kiszállsz a zsigulidból akkor is nagyfasz vagy-e
figyeljcsak 2009.11.22 23:11:22
@paaj: a "r" betű kimaradt a neved közepéből
te növény
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
figyeljcsak 2009.03.25 10:50:07
@raffogo77:
igazad van nagyon!!
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Nem tudom, mennyit ért a magyar válogatott győzelme, de biztosan sokkal többet, mint az olaszé. És 0:1 után különösen sokat azoknál az online fogadóirodáknál, amelyeknél meccs közben is lehet fogadni. Úgyhogy ezek után nem lennék meglepődve, ha a csalásokkal, lopásokkal,…..
A villamos után hurcolt táskás néni sztorija után főleg riasztó volt Tea ma reggeli élménye a villamospótló buszon. Míg ott a rádióhallgatás miatt nem hallotta a vezető a vészcsengőt, itt csajozott, aminek egészen durva következménye is lehetett volna. Sztori alant. T.…..