Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andris123

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konya egy ilyen város Közép-Törökországban, kb. 800.000 fő lakja és a dervistáncról híres, ami valami tánc, dervisek táncolják. Na, mi ezt a dolgot nem láttuk, mert csak pénzért volt vagy szombaton, nekünk meg nem volt pénzünk de pénteken leléptünk a városból. Viszont ami…..
A szörnyű események után gyorsan elstoppoltunk egy kicsit délnyugatabbra, egy Olympos nevű faluba, ahol az a fő funky dolog, hogy fateteji házakban lehet lakni. Na hát a házak azok nem voltak annyira fatetejiek, mint gondoltam, de azért igen funkyk voltak. Meggyőztük a helyi arcokat,…..
No kicsit lemaradtunk közben a történetünkkel, úgyhogy most igen röviden, de sok képpel próbálom összefoglalni az eseményeket. Először is, miután Amanda lelépett, tovább akartunk mozdulni Antalyából, viszont közbejött az a szerencsétlen esemény, hogy az éjjel lenyúlták az…..
Sziasztok! Az van, hogy mi most itt benne vagyunk a sűrűjében a Dolgoknak, és már lassan 2 hónap utazás után lehet, hogy sokmindent természetesnek veszünk, ami Nektek nem az. A célunk most az lenne, hogy bemutassuk Iránt, hogy kapjatok egy képet, hogy milyen is ez az ország, mit lehet…..
Végre elkészült a blog angol nyelvű változata! :) Ha tudsz olyanról, aki nagyon jól beszél (és ír!) angolul, tud magyarul és még egy kis ideje is van, légyszi szólj neki, hogy dobjon nekem egy mailt a veszelovszki@gmail.com -ra. Köszi :) Itt az angol nyelvű blog:…..
Kopottas Targonca 2012 istaNbul 2011.06.25 19:24:00
Búcsút intve csodálatos burgasi szállásadónknak, Mihaelának, nyakunkba vettük az Isztambulig hátralévő kb. 400km-t, de sajnos a stoppolásunk nem ment olyan jól, mint általában. Kb. 1 óra siker után elkezdett zuhogni, kb. másfél órát kellett rostokolnunk egy szétrohadt…..
Kopottas Targonca 2012 Burgas Rulez 2011.06.22 23:22:00
A tyúk él! Így elhagyhattuk békésen az országot. Az első atrocitás akkor ért engem, amikor 3 kóborkutya átkergetett a bolgár határon. Béla szerint ügyesen futottam. Utunkat Burgas felé vettük, de korántsem volt egyszerű, mivel Bulgária kicsit zárkozottabb a stopposok felé -…..
Buna seara ... A Deltában egyetlen hagyományos recept van, ami azért speciális, mert az elkészítéséhez való vizet a méltán híres Dunánkból hozzák a konyhára. Utánajártam, hogy ezt a csorba levest hogyan készítik el, mondjuk 2011. júniusában. Míg Béla és ismerőseink a…..
Sziasztok Mindenkik! :)   Ezúttal a Duna-deltából jelentkezünk, ahol nem kis megdöbbenésünkre van kemping, melegvíz, és ami a legdurvább, internet, több helyen is. Amikor ~11 éve itt vóttunk épösapámíkkal, akkor nemhogy internet nem volt, de jobbhíján csak a falu…..
Románia természetileg gyönyörű, a közterületek bár nem mindig tiszták, de alapvetően gyakran sokkal szebben vannak megépítve és időnként sokkal jobban felszereltek technikailag, mint nálunk. Tipikus példa erre a bukaresti metró. Le a kalappal. LCD kijelző és…..
Kopottas Targonca 2012 Elindultunk! 2011.06.02 14:20:00
Ezúton köszönjük szépen Lászlónak, hogy kedd este leitatott minket a Schönherzben, mert így a reggel 8-as indulás délután 2-re halasztódott :) Délelőtt még összepakoltunk, bescanneltük az útleveleinket a vízumokkal, megcsináltuk a táblát a stoppoláshoz, aztán 14:15-kor fel…..
Andris123 2011.06.02 15:01:59
@pingween: bezony, Juccról is legyenek képek majdan, mert a Hatásdani írt egy olyat vesztettemlistára, hogy lesz egy judit a véróvodában...gyanús ez nekem.
Jucc, te meg tanuljad a stoppolás fortélyait, mert ha együtt stoppolunk megint valahol, muszáj, hogy felvegyenek... :)
Kopottas Targonca 2012 Útitársak 2011.05.24 00:49:00
Eddig jórészt egyes számban írtam, mert a saját terveimet próbáltam tapírra vetni, de valójában az út elején a Judittal megyek, útközben többen pedzegették, hogy be-becsatlakoznának egy-egy szakaszta, illetve Gyuri barátom azt is felvetette, hogy Thaiföldtől jönne velem ő is…..
Köszönöm 2010.12.07 14:59:53
Köszönöm a záróvizsgák kitalálójának, hogy kitalálta a záróvizsgákat, mert MOST DERÜLT KI, HOGY EGY HÉT MÚLVA LESZ, TE JÓ ÉG! ..
Andris123 2010.12.07 20:17:21
Köszönöm 2010.06.21 00:06:20
Köszönöm a múzeumok éjszakája kitalálójának, hogy kitalálta a múzeumok éjszakáját, mert láttam vámpírokat, lovakat vasalódeszkából, folsavas palacsintát, idiopátiás jelleggel...