Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kishky

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a 16 ezres sztorinkat is veri ez a novellafüzér.  A konferenciaturizmus a legjobb dolog a világon, beutazni Tolnát, Baranyát, megoldani világválságokat, ismerkedni a szemináriumok és workshopok kávészüneteiben. Amikor utazom, akkor mindig nagyon sokszor meghallgatom ezt a…..
swordsexpress Újra itt 2008.11.23 17:02:50
Kedves rokonok, barátok, ismerősök és azon imeretlenek, akik olvassátok a blogot, de fogalmatok sincs kik vagyunk, és mi sem tudunk rólatok. VISSZATÉRTÜNK! Többen jeleztétek, hogy újabban nagyon hallgatunk, és ebben teljesen igazatok volt. Ennek egyetlen oka, hogy életünk annyira…..
A tegnapi nap tök jól telt. Sétálgattunk Lindával a tengerparton, és végre sikerült arra a részre is átkeverednünk, ahol a helyiek - mint utóbb kierült - az egyik legbájosabb vasárnap délutáni hobbiuknak hódolnak: kiautókáznak / bicikliznek / sétálgatnak a tengerpart ezen…..
Merthogy kezdhetném úgy is a blogot, hogy "Ma bejött egy kövér nő a boltba...", de nem, és ráadásul én nem is cipőárus vagyok. DE! Ma bejött Ronan Keating a boltba!!! Ki a fene az a Ronan Keating? - kérdezik most sokan. Hát, ő a Boyzone nevezetű egykori ír fiúzenekar…..
swordsexpress Na, ezt is megértük 2008.10.10 16:38:50
Van munkám! Hétfőn kezdek egy helyi öltönyszalonban. Luxusöltönyöket árulnak, bérelnek mindenféle estélyekre, esküvőkre, meg persze a pénzes üzletembereknek. Nem csak várni kell majd a vevőkre a boltban, hanem telefonon megrendelést felvenni/leadni, kapcsolatot tartani a…..
Kénytelenek vagyunk, mivel ma reggel konkrétan ránk törték az ajtót. Az úgy volt, hogy épp hazajöttem a bevásárlásból, örvendeztem, hogy sikerült 8 euroból vennem egy német érettségire felkészítő könvet CDvel, amikor dörömböltek a bejárati ajtón, majd mire odaértem már…..
Szóval ez egy csodálatos nap volt, szerintem. aztán hazaértünk, és kész. na hol is kezdjem? Szóval voltunk ma állásbörzén, én konkrétan tegnap is, de ma elkísértem Sanyit megint. Hát ő több eséllyel pályázik, mivel minden állás IT területen volt, ami nem, oda meg nem elég a…..
swordsexpress Van PPS számunk! 2008.09.10 11:40:40
Bizony emberek, nagy dolog ez errefelé. Innentől kezdve tényleg része vagy az Ír társadalomnak, adnak neked bankkáryát, fizetnek utánad Tb-t meg ilyenek. És most már tényleg legálisan fogok munkát vállalni. Enélkül a szám nélkül nem lehet. Hát ez is megvan. Kicsit…..
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..