Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eMill

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Archív bejegyzés! A Parnasszus honlapja (költészeti folyóirat) azóta többször átalakult, megújult, pár év múltán a cikkben szereplő linkek már nem létező webhelyekre mutattak, így eltávolítottam őket. Megújult, teljesen átalakult a Parnasszus költészeti folyóirat honlapja. A korábbi, ugyan…..
míg nem beszéltvelem hajnalig- nem ismerhetmíg nem beszéltvelem részegen- nem ismerhetmíg nem beszéltvelem szótlanul- nem ismerhetmíg nem beszéltvelem - nem ismerhetmíg nem sétáltvelem esőben- nem ismerhetmíg nem sétáltvelem hazafelé- nem ismerhetmíg nem sétált velem szótlanul-…..
eMill 2007.09.17 09:00:53
Nem kell itt a mindenféle uniós kritérium-koordináta-konvergencia-rendszerek labirintusában kavarogni, meg gyúrni a jó öreg Forintot, netán várni még 5-10 évet az eu-s pénz bevezetésére - jelentem: Budavára megcsinálta. Ugyan csak 80:1 arányban, de kész az új magyar…..
Emlékszünk még Bruce Willisre hajjal? Ha jól emlékszem, a Die Hard első két részében is volt még neki, de akkor már annyira nem volt dús, beletúrásra ingerlő szasszon-séró, mint 1985-ben, akkor, amikor belevágott a Simlis és a szende (Moonlighting) című sorozatba. Na kérem, a…..
Az alábbi írás tegnap késő este - vagy fél tucat hasonló iromány társaságában - a Népszabadság Online címlapján vezető anyagként virított. Azóta eltüntették, úgy kellett előkaparni a nehézkes archívumukból. Antináci törvényt, most!NOL • Léderer Pál  …..
A New York Times - mintha megérezte volna, hogy idehaza épp erről folyik vita irodalmi berkekben és azon túl - a könyvüket bemutató szerzők új publicitási lehetőségeiről ír. Az pedig az interneten van. A cikk esettanulmánya Amy Cohen új könyve, a The Late Bloomer’s…..
Költőnőt szeretni - vélheted - olyan ...fád egy dolog. Táncosnőt! Az igen. Lágy hajnali esőként simuló, vagy tomboló viharként feszülő teste - hozzád, neked... Énekesnő! Szférák zenéje tölti be nászi ágyatok... Színésznő! A primadonna - másokkal osztozni…..