Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Udvi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év talán legnagyobb meglepetése ért minket, így lassan év vége felé, amikor megláttuk a Xiaomi Notebook Air 13.3-as laptopját. Természetesen ez a gép már jó ideje kapható, ebben nincs is semmi újdonság. De valamiért a Xiaomi egyelőre nem terjeszkedett az Európai régióba és GearBest web áruház sem…..
Udvi 2017.12.29 11:19:17
@Zionnépe: Nagyon sokan használnak Photoshopot ilyen gépen. Tudod rá lehet kötni egy nagy monitort és kész. :)

Továbbra sem érted a dolgot, ultrabook, azaz könnyű gép (1-1,5kg). Értem, hogy a te általad linkelt gép erősebb ugyanilyen összegért, de az NEM ultrabook. És nem kell meglepődni, valakinek ez a fontos szempont. Mindenkinek más az igénye, nekem az pont nem, hogy hátrahajtható, érintőképernyős legyen.

Értem én, hogy befürödtél sok kínai gagyival (igen, vannak olyanok is), de nem kell minden kínai termékre általánosítani. Én pl. 3 éve használok egy Oppo R7s telefont (gondolom nem hallottál még róla, és neked kínai gagyi sz*r, de azért elmondom hogy a világ 4. legnagyobb gyártója, Kínában az első és annyira nem olcsók a telefonjai). És pl. Xiaomi telefont is használ régóta több ismerősöm és eddig még semmi probléma nem volt velük.

A garanciát nem feltétlenül azért nem vállalja a gyártó, mert nem megbízható a gép, hanem mondjuk nem feltétlenül Európa a célpiac és nem éri meg neki itt kialakítani támogatási központokat.

Az a nagy baj, hogy látatlanba írsz rosszakat egy termékről, mert épp valami noname tablettel megszívtad egyszer.
Udvi 2017.12.29 11:21:44
BonFire blogja Mától: szélessáv 2011.06.15 10:30:00
Végre-valahára ide, kisvárosba, az ország szélére is "begyűrűzött" a szélessáv. Persze kinek mi a széles. Sok fórumon beszélgettünk a dolgokról, és csodálkoztam, hogy megyeszékhelyeken, ahol jelen van a DIGI mekkora adatcsomagokat lehet kapni milyen aprópénzen. Én…..