Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noname1717

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello MH terror blog!   Azért írok, mert úgy gondolom, hogy némi etikettet illene kialakítani az állásinterjúztatás intézményére is.   A helyzet a következő volt: könyvesbolt ajtajára kitixózott hirdetés, miszerint üzletvezető- helyettest keresnek. Cégnév,…..
Sziasztok!   Még nyáron történt az alábbi eset, remélem azért érdemesnek találjátok arra, hogy közkincs legyen belőle. Magamról annyit, hogy 19 éves vagyok, másodéves vagyok egy budapesti egyetemen, a suli mellett pedig rendszeresen dolgozok, főként diákmunkákat szoktam…..
Kedves Szerkesztő! Egy ilyen munkaajánlatot kaptam internetes bedolgozást keresgélve.: "Kedves Lajos! A levél mellé csatoltan küldök önnek egy tájekoztatót,melyből többet megtudhat a munkáról. Remélem az Ön érdeklődését is felkelti. (És az ország bármely pontjáról…..
Sziasztok, bár én nem értek a munkajoghoz, azzal tisztában vagyok, hogy a szabályosan csak nyolc órában lehet munkaerőt alkalmazni, illetve bizonyos szakmáknál, ahol kikerülhetetlen, 12 órában is. A túlóráért, éjszakai, hétvégi munkáért pedig (a törvények szerint, tehát…..
noname1717 2010.11.27 09:29:34
@Judit::
Te valami jogász esetleg ügyvédbojtár vagy?
Gondold végig morálisan! A fiatalnak már tanulmányai során elmegy a kedve a munkától!
Jut eszembe egy kis csillagászat: a föld forgása lassul 1 nap nem 24 óra, idővel majd 25 óra lesz belőle. Ez majd tök jó lesz a munkaadóknak 1 napot fizetnek, de 25 órát dolgozhatsz érte. :-)
Mai bejegyzésünkben egy több, mint 10 éve munka nélkül tengődő olvasónk gondolatait ismerhetitek meg. Borzasztó hosszú tud lenni néhány hónap is, ha az ember nem találja a helyét és mindig falakba ütközik, ilyen hosszú időt még felfogni sem gyerekjáték. Nektek mi volt a…..
Egyszer volt hol nem volt az Óperenciás tengeren túl; nem ez MO-n van ez a csodás munkahely:XY. Kft-nél felvettek még 3 éve év elején, de megörültem szakmámba illik .Szakmámban országos versenyt nyertem, egy ideig nem is volt probléma a cégnél.Elárulták egy idő után, hogy a…..
noname1717 2010.11.15 11:09:43
@Daihelyon:
Nem hinném ,hogy anyázás lessz belőle...
Ez valahol tulaj hibája (nem a dolgozó vezeti a céget).
Mivel a munkahelyi körülményekbe beletartozik az is hogy a hitványabb embereket kiemeli ilyen esetben a második alkalommal.
noname1717 2010.11.15 11:23:54
@kisa:
Már Bocsika !
De szerintem nem részedre szólt a szó megmagyarázása: Lásd "elpénecolni"...
Senki nem vonta kétségbe a te műveltségedet.
Itt a posztoló műveltsége lett kétségbe vonva, nem gondolod?
Véleményem az hogy, tanulni lehet más bőrén...
És kell is...
noname1717 2010.11.27 09:09:51
@Caprica99:
Nem, de nekem is volt hasonló:hasonlóan hátulról jöttek. Én inkább megtartom magamnak, lásd idióta kommentek (tisztelet az intelligens kivételnek).
Nem derül ki milyen végzettséggel rendelkezik a pocskondiázó...de az gusztustalan rúgni azon akit fejtetőre állítottak(és meg is meri osztani).
Érted a csíziót?