Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kheyercocksucker

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak…..
kheyercocksucker 2011.03.09 13:39:19
@Spamet nem küldünk rá:

Hűha mi lesz most!
Lehet hogy kivételesen egy ballibsit sem tüntetnek ki hazaárulásért? Skandallum!
  Rasszista-e a cigány származású R. József, R. János és H. Teréz? És különösen: rasszista-e a magyar származású H. Gyula? Zaftos cupákok azon a gumicsonton, ami a Tavaszmező utcából gurult el két év alatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, hogy majd a…..
kheyercocksucker 2011.03.07 18:52:36
@kamuszutra: Mi van karcsi, még mindig nem jöttél rá, hogy senki sem fogja tolerálni a retkes cigánybűnözőidet csak azért, mert minden blogon vered a nyálad miattuk? :)

@Éhesló: kuruc.info/r/2/74847/
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
kheyercocksucker 2011.03.07 10:34:10
@Bert Sels:

Onnan lehet csak igazán, meg Újlipótból. Az összes cigányimádó ott nézi tévén, hogy milyenek a cigányok, aztán írja az ilyen posztokat.
kheyercocksucker 2011.03.07 10:42:46
@Logan Grimnar:

Ne lepődj meg a sunyi és hazug poszton, mivel ez a blog is a szadesz fénykorában élte fénykorát.
kheyercocksucker 2011.03.07 10:44:49
@Reggie:

Karcsika hivatásos elmebeteg, még a kuruc is kitért szegényre:

kuruc.info/r/2/74847/
 Beindult a népművészet az LMP facebook oldalán.Street-arttal, gandzsabokorral, pálinkával, kolbásztöltéssel, rohadó naranccsal, és meztelen seggel egyaránt üzennének az LMP hívei a miniszterelnöknek.Orbán Viktor 12 homályos kérdésére válaszul az LMP arra kérte a facebook…..
kheyercocksucker 2011.03.02 20:15:54
@EMU: nézegesd az SZT listát. Sok-sok fajtikád díszeleg rajta.
kheyercocksucker 2011.03.02 20:23:48
@ombucman:

Kívánom nekik, hogy minél többet művészkedjenek és látogassák a holokauszt felvonulásokat meg a zsinagógánál tartott koncerteket. Addig sem ugatnak bele abba, amihez semmi közük: Magyarország és a magyarság ügyeibe.
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
kheyercocksucker 2011.02.09 12:44:59
@Ryo san: "meg fogja unni a társadalom az ingyenélőket,és lépni fog."

Szerintem is. De mint látható, a libsik megint fordítva ülnek a lovon.
Nem én mondom, hanem Tracy Morgan, a 30 Rock (A stúdió) című sorozat egyik szereplője. A komikust egy kosárlabdameccs előtt pillantotta meg Charles Barkley, egykori kiváló játékos, aki mostanában a TNT-nél melózik kommentátorként. Adott neki egy mikrofont, majd megkérdezte tőle,…..
kheyercocksucker 2011.01.29 12:03:10
@kerdezoe: szerintem mókás, amikor a majmok öltönyt húznak és azt játsszák, hogy ők emberek.
 A vérvádakat a néprajz, a történelemtudomány és a szociológia is tárgyalja a bűnbakképzés történelmi mechanizmusának tükrében. Ebben a kontextusban leggyakrabban a boszorkányperekhez hasonlítják (például feltételeit tekintve), ugyanazon mechanizmus közösségi…..
kheyercocksucker 2011.01.17 00:21:58
@Számolj Templár:

Volt egyszer egy tényői X-akták. Ahol állítólag az apa lemészárolta a családját, majd egy bazi nagy motoros fűrésszel nekiállt levágni a saját fejét. Na ez is pont annyira hihető, mint az hogy a legelső késelésről szóló hírek liberális kicenzúrázása után maradt három "agyontaposott" halott a többezres tömegből.
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
kheyercocksucker 2010.12.30 21:39:12
@Bathory: akkor már az andorrai külügyminiszter is rettegni fog. Az se lesz vicces....
Kettős Mérce Tilos! 2010.12.29 23:23:00
  Aki nem most csöppent a magyar valóságba az tudja, hogy a jobboldali sajtó szemében a kultúra elsőszámú ellensége a Tilos rádió. Ezért se váratlan, hogy a Tilos kapja a Médiahatóság első érdekes bírságát. Vannak olyan körök Magyarországon, akik nem tudnak (nem…..
Hát megtörténik ez is. Hogy egy százhetven-egynéhány oldalas tervezet és a megfelelő helyeken ülő nem megfelelő emberek "munkája" végre elérte azt az ingerküszöböt, amin túl a fiatalok, az egyetemi polgárok, a demokráciát gyakorolva tanulók is kiállnak a jövőjük…..