Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sef Bacsi

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovácsné A magányos lovas 2013.07.20 12:20:33
Avagy: Kovácsné a Lone Ranger szerepében tetszelegve igazságot szolgáltat egy alapvetően rossz, viszont még alapvetőbben félreértett filmnekKépzeljük el, feleim, hogy valaki idehaza csinál egy feldolgozást az István a királyból, ahol István ÉS Koppány egyaránt dilis. Túl sokat…..
Kovácsné Tahótlanítok 2012.11.20 12:55:30
A szegény, cingár, szemüveges értelmiségi anyuka csak megpróbálta szemléltetni pufók csemetéjének a hintázás helyes technikáját, mire a vérszomjas közterület-felügyelő fehér izzásig hevített bilincsben vezette el a dutyiba. Nagyjából ez a kép körvonalazódik azokban, akik…..
Sef Bacsi 2012.11.23 17:18:10
@Goombaa:
Es milyen igaz.
Barmifele szankciorendszer kiepitiesenel elvaras az egyenlo banasmod. Onnan kezdve hogy a rendszer egyesek felett szemet huny mig masokat ok nelkul csesztet (ld adohatosagi eljarasok), az allampolgar vagy belefasul es cinikus/alkoholista lesz (vermerseklettol fuggoen), vagy jon a lancfureszes onbiraskodas.
autózz! Szerelőműhely a járdán 2008.03.13 08:51:00
Rövid nevű, ráadásul anonimitást is kérő levélírónk úgy döntött, a nyilvánosság erejével élve kíván leszámolni bosszantó problémáival, amikkel lépten-nyomon találkozik és valószínű közülünk is sokan tudnánk hasonló esetekről mesélni. Van itt ingyenreklám, egy kis…..
    Bár még soha nem jártunk itt, a 'Blue Tomato' neve valahogy mindig pozitív képzeteket keltett, olyan akár egy jó kis művészfilm címe. Mivel a hely csak pár saroknyira található a Nyugatitól, jól megközelíthető. A terasz tujákkal van lekerítve a…..