Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forma_1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Forma_1 2010.11.14 20:58:46
@Lt.Dorsi: Nagyrészt egyetértek. Azonban be kell látni, hogy a Ferrari pont annyival volt rosszabb, hogy megelőzze a Renault. Ehhez még hozzájöhet, hogy Alonso baromi feszült lehetett ( láthattuk is, hogy hányszor hibázott ), Petrov pedig nyugodtan és hiba nélkül tartotta magát (a kanyarokban).
Forma_1 2010.11.14 20:28:07
@Lt.Dorsi: Ismét csak megfordítanám. Ez pont az a műfaj ahol nem hagyni "eltávolodni" és megelőzni. Egyébiránt a versenypálya is alkalmas párhuzamos közlekedésre. :)
Forma_1 2010.11.14 20:41:58
@laverdasfc: Mi az, hogy beleszólt? Ne szólt bele semmibe, versenyzett és a saját magának és a csapatának hozta a pontokat. Miért kellene neki azzal törődnie, hogy kinek a VB sorsa múlhat rajta?
Nem azt írtam, hogy Alonso volt gyökér hanem azt, hogy Te. Ezért utólag is bocs.
Egyébként annak idején Sennát is sokan elítélték a Schumaer konfliktus miatt emiatt. Tegyük hozzá, hogy Schumaer ennél sokkal agresszívabb volt, azaz akkor Senna igencsak próbálkozott, nem úgy mint most Alonso.