Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző rész: a Potsdamer Platztól a Niederkirchner StrasséigMásodik rész: a belvárostól Treptowig A Fal egykori helyével foglalkozó sorozat befejező részében a Berlin-Mitte városrészt északról határoló szakasszal szeretnék foglalkozni. Az alábbi térképen ezt a "Berlin" felirattól felfelé, a…..
Előkerült egy 2010-es szabadalom, amiben az Apple egy alaposan felduzzasztott térképszolgáltatás alapjai rakja le. Ennek az a lényege, hogy a háttérinformációkat, a gps-t, az iránytűt valamit a kamerát is felhasználva a körülöttünk látható tájra dobálja a szoftver az…..
Mosolygó Felújítás 2011.07.13 07:28:00
Lakótelepen lakunk, ezt talán már tudjátok, férjem már 30 éve, épp időszerű lett a lakásfelújítást befejezni, a fürdővel és wc-vel. A wc-ben már le van verve a csempe (pár éve), ahogy a foltokat nézegettem, ücsörgés közben támadt egy gyerekbarát ötletem, olyan mint a…..
kopaszka 2011.07.13 15:23:45
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
kopaszka 2009.07.22 10:48:24
@kolbászoszsömle: a parkolóban állt a kispolski, kb 2008 feruár óta, fél tank benya benne. Tuti, hogy még beindítva sem volt ( csak emlékeznék rá :-) ). A héten újra kezdtük használni, mondhatni köszörülés nélkül indult ( akkunak azért kellett néhány órás töltés...). Ezek szerint az öreg kocsinak a romlott anyagot is beveszi a gyomra :-)
 A "C" típusú  nemzetbiztonsági vizsgálatok eredményét semmilyen reális jogorvoslattal nem lehet vitatni, mivel titkosak az információk, és érdemben ezért nem cáfolhatók. Tehát jogos a poszt írójának félelme, hogy munkajogilag vissza lehet élni ezzel az…..
Mosolygó Hétvégi mulatság 2008.11.17 18:43:00
Vadasparkból hazaindulván vettem észre egy teherautót, amelyik az oldalára billent, még idejében tudtam szólni kedvesemnek, hogy félre tudjon állni és kattintson párat róla. Hogy mikre nem képes a jó munkásembör? :-D..