Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zt

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
**************************************************************** Az AIO (All-in-One) annyit jelent, hogy egy ISO-ban tobb telepito is van.Enterprise, Ultimate, Professional, Home Premium, Home Basic es Starter licenszek, magyar nyelven. A telepitok tartalmazzak a Windows Update altal 2017.01.14-en…..
zt 2019.04.28 18:29:41
A "minden idők legrosszabb elsőviccese" vándorkupát ezennel átnyújtom ZoliTesó from Szegednek, aki negyvenegy évesen érzte úgy - nagyon helyesen! - hogy itt az ideje nagy nyilvánosság előtt tönkretennie magát. A módszer természetesen a szóviccelés, annak is az…..
Mivel mi a gyors gépekre esküdtünk fel, és nem vagyunk hajlandóak silány minőségű, hulladék alapanyagokkal dolgozni, igencsak könnyű dolgunk van, mikor összeállítunk egy konfigurációt. Ugyanis azt tuti, hogy imádni fogja a gazdája!"Miért lehet imádnivaló egy…..
Bár korábban az üzenőfalon azt jelezték, hogy csütörtökön éjjel mindössze néhány órás leállásra kell számítani, az iWiW nyitóoldalán most az olvasható, hogy Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell,…..