Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manton Jäger

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek bár gyakran elhangzanak a komment szekcióban, kielégítő válasz eddig még nem érkezett rájuk. Illetve közvélemény kutatást végeztünk melegek között is, hogy megtudjuk, mik azok a témák, amikkel a leginkább le szokták szívni az agyukat az ismerőseik.…..
Manton Jäger 2016.10.17 18:47:09
Azért a házasságot, meg a gyereknevelést ne nevezzük már extra jognak... A többivel nincs bajom amúgy, de ez nem extra dolog. Ez alap! Amiből a melegek azért maradnak ki, mert ők a kisebbség, és nekik kell alkalmazkodni. Ez nem szemétség meg utálat, de legyen már elég, ha jogilag házastársként kezelik őket (ezt totál tudom támogatni), de senki ne akarjon egyházi melegesküvőt! (oké-oké, a többség nem is akar... remélem!) Tudom, hogy "deolyanszép" meg "mindenkiegyenlő", de ha már tolerancia, toleráljuk már a vallás kitételeit is! Aki meleg, annak nincs oltár, nincs keresztény templomi esküvő! A vallásszabadság ezt is jelenti.
Hasonló a helyzet a gyerektémával. Az egy dolog, hogy tök normálisan fel tudtok nevelni egy gyereket, szeretitek, meg minden, de ha elfogadjuk, hogy az örökbefogadás egy jogi procedúra, ahol van alkalmassági, meg környezettanulmány, meg miegyéb, ergo az állam beleszólhat, hogy valaki alkalmas-e rá, akkor ne akarjunk első helyen olyan párt választani, akinél a gyereket TUTIRA szekálni fogják a szülei miatt a gyerekkora egy jelentős hányadában. Hiszen pont az a lényege az egésznek, hogy minden előre látható buktatót kiküszöböljünk! (és ez nem azt jelenti, hogy depressziós lelkinyomorék lenne a gyerek egy meleg pár nevelésében, de egy hetero családban ez a téma BIZTOSAN NEM kerül elő. És pont az ilyenek kizárása kell/kéne legyen a cél.)
Értem, hogy az a párezer év üldöztetés, az nagyon fáj, tök jogos, csak meg kéne érteni, vagyis inkább elfogadni, hogy a társadalom összessége sokkal lassabban változik, mint maguk az egyének. Majd ha már nem lesz téma a Pride, majd ha nem kellenek az ilyen posztok, ami alá most pötyögök, akkor kell előhozakodni az örökbefogadással, mint az egyik legsúlyosabb és legnagyobb hatású kérdéssel.
De amíg a coming out „bátor dolog”, meg „elfogadást igényel” az adott környezetben/országban, addig nincs gyerek! Ezt a békát le kell nyelni…
Ne akarjatok mindent egyszerre, mert higgyétek el, sokkal lassabban haladtok így előre társadalmi szinten. Ugyanis ami nem természetes, azt nehéz elfogadni az embernek, márpedig bármennyire szeretnétek, a melegség nem természetes. Nem rossz és pláne nem káros, de nem is jó, ahogy te is írtad – pláne nem természetes!

Úgyhogy kérlek, NE tekintsétek ezt az alapnak, és az egyházi esküvőt meg az örökbefogadást pedig valamiféle extra dolognak, mert pont ezzel a mentalitással vágjátok magatok alatt a fát! Még a hozzám hasonlók szemében is, aki aztán tényleg nem utál titeket, sőt…
Türelem, és kompromisszum – nem csak a mi oldalunkról!
Meghalt a Glee-Sztárok leszünk című sorozat sztárja vasárnap hajnalban. Cory Monteith színész a Fox tv-adó sikerszériájában tűnt fel, Finn Hudsont alakította. A 31 éves kanadai színésznek korábban drogproblémái voltak, nemrég ismételten elvonóra volt szüksége. Részletek…..
Házi barkácsbolt nemzetiérzés ügyben. Válogass és szörfölj a szintek között! Mennyire vagy komoly magyar? Add össze a pontjaidat (zárójelben, max. 3 állítás választható, gondoltunk a serdülőkre, identitászavarosakra és kekecekre is, ezért bátran mondj ellent önmagadnak, ne…..
Skizotéria Cannabis, bajok, csajok 2010.12.15 13:36:37
Több olvasónkban fölmerült a kérdés: mit lehet kezdeni a cannabis, magyarul a marihuána problémával skizofrén beteg esetén?  Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon. Többen kérdeztétek, mit…..