Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josh_blackout

82 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Tavaszi Tom Ford kollekció 2011.01.02 11:45:00
 Tom Forddal indítjuk az évet - íme a tavaszi kollekció lookbookja. Max Motta és Luis Borges modelleken mutatja be ruháit. A mintás-színes zakókat már szinte megszoktuk, továbbra is tetszenek. Azt hiszem, egyből felismerhető a tervező stílusa, az elegáns szettekhez mindig van…..
 A 34 éves színészt édesanyjával és testvérel fotózták le Dublinban a minap. Ebben az összeállításban indult útnak. Kissé színtelen, viseltes hatást kelt. A bőrdzseki (ami sosem megy ki a divatból) alá egy kardigánt és egy kockás inget vett fel, lábán pedig egy boka…..
Britney world Elköltözök! 2010.12.17 15:53:18
Sziasztok!Bő egy hónap után örömmel jelentem be, hogy oldalam más címre költözik!Az új oldal címe:     http://www.gotyoucrazy.blogspot.com Tehát az oldalt hivatalosan is lezárom!!!  Köszönöm annak, aki eddig olvasta az oldalam, és velem tartott.…..
Britney world Igen, igaz! 2010.12.17 14:40:46
Igen, a hír valóban igaz. Brian Friedman, Britney egyik nagyon jó barátja és egykori koreográfusa újból beáll Britney-hez!"Rendkívül különleges lesz ez a korszak... alig várom, hogy újra együtt dolgozhassunk!...""Kapjátok fel a tánccipőt, mert belevágunk, s…..
Britney, aki a "Glee" című musical-sorozat óta semmit sem vesztett hírnevéből, most már készen áll az új albumra, pontosabban annak megjelenítésére. A MTV szeritnt a márciusban megjelenű stúdióalbumon -állítólag- szereplő "Hold It Against Me" c. dal várható…..
A producer, Fraser T. Smith a napokban nyilatkozott a díva közelgő, új albumával kapcsolatban.Együtt dolgoztunk három számon és imádom őket. Britney fantasztikus volt. Ő készítette a kávét mindenkinek a stúdióban, hangja erős volt és teljesen a zenére összpontosított. Ennél…..
Britney world Los Angeles utcáin! 2010.12.16 20:39:33
A PopHercegnőt tegnap kapták le a paparazzók Los Angeles utcáin autókázva. Valyon mit csinálhatott? Talán egy stúdióba utazott? Vagy megállt egy rövid időre Red Robin-nál? Esetleg edzeni ment? Ki tudja... Várjuk az új bomba slágered Brit!!! :) Az napról készült képeket itt…..
A Jive Records újabb üzenetet osztott meg a Twitter-en. Karácsony [BRITmas] után mindenre fény derül. Ez lesz az eddigi legjobb korszak. Forrás: Twitter..
Britney world Divatbemutatón?! 2010.12.16 15:53:51
Brit, és párja Jason a minap -a hírek szerint- megjelentek, Max Azria francia divattervező partiján. Képeket egyenlőre nem tudok/tudnak közölni.Exkluzív: Britney Spears és Jason megjelent MAX Azria partiján.Forrás: Twitter..
Új üzenet érkezett a PopHercegnő, "It's Britney" elnevezésű IPhone-os alkalmazására!MTV.com szerint “Hold It Against Me” lehet az új dalAz MTV.com nemrég bejelentette, hogy Britney kész megjelentetni az új kislemezét a készülő albumáról, várható…..
Britney world Új képek! 2010.12.16 15:31:55
Új képek láttak napvilágot Britneyről és Jasonről. ..
Justin Timberlake, Britney első szerelme a napokban beszélt a dívával az állítólagos bántalmazásról... Míg Britney képviselői kategorikusan cáfolták a híreket, miszerint “Jason sohasem emelt kezet Britney-re”. A történet első férjétől – Jason Alexander-től…..
Egy meghitt, esti vacsora előtt a pár még megállt egy benzinkútnál tankolni, ezt követően már ment is tovább a Scarpetta elnevezésű étterembe. A tankolásról készült képeket ide kattitnva te is megnézheted!Forrás: UTB/X17..
BRITannica új üzenetet osztott meg a világgal, Twitter oldalán. Csodálatos megbeszélésen voltam a @JiveMusic-nál! Hallgattam a srácokat. Nem mondhatok semmit…. még. Nagyszerű korszak következik, izgatottak vagyunk.Forrás: Twitter.com..
A PopHercegnőröl több magyar bulvármagazin is közölt, már régen megcáfolt ügyeket. Például az "A producernél keletkezett tűz, az állítólagos demó-felvételek miatt" címen futó pletykát, már régen megcáfolta Brit hivatalos oldala! És akkor íme, a magyar…..
Az E! Online Latino a PopHercegnő közelgő slágerével kapcsolatosan új üzenetet osztott meg a világgal, Twitter oldalán. Britney Spears új dala 2011. január 3-án fog debütálni. ..
Újabb kérdéssel jelentkezik a díva hivatalos honlapjának (BritneySpears.com), "Mennyire ismered Britneyt?/Mennyit tudsz Britney-ről?" elnevezésű kérdéssorozata. A friis kérdés: Hányat mutat az óra “…Baby One More Time” videoklip-ben?A helyes válasz?..
A nappokban hunyt  el az a 42 éves fotós, Ranjit Singh Grewal, aki többek közt a PopHercegnő "In the Zone" albumának fotóit, és további hét fotósorozatot készített a dívának. A fotósorozatokat itt megtekintheted!..
Britney world Házasodjunk! 2010.12.05 15:25:58
A napokban felröppent a hír, hogy Britney össze akar házasodni szerelmével, Jason Tarwick-el. A hírrel főleg tudatni akarja a világgal, hogy  hamisak a bántalmazásról szóló mocskos pletykák.Britney-t feldúlták a bántalmazásról szóló hírek. Ez egyszerűen nem igaz –…..
A PopSugar.com weblap a napokban indított egy szavazást amely a "Kié a legszexibb/kívánatosabb strand-test 2010-ben?" elnevezést kapta. Britney jelen pillanatban a 7. helyet foglalja el, de minden egyes szavazat számít, úgyhogy pár kattintással te is le teheted a voksod rá!…..
Britney world Fiatal milliárdosok! 2010.12.05 14:31:48
A Hollywood Life kiválasztott tíz, harminc év alatti sztárt, akik elég szép vagyont halmoztak fel az életük vagy a 2009-es év folyamán. TOP 10: 1. Daniel Radcliffe: 70.9 millió dollár (élete során) 2. Britney Spears: 64 millió dollár (2009) 3. Lady Gaga: 62 millió dollár (2009) 4.…..
Tegnap, (12.04.-én) ünnepelte 39. születésnapját. Pontosan 10 évvel, és két nappal idősebb barátnőjénél, Britney-nél. Sok boldogságot kívánunk neki mis is Magyarországról!..
Brit (Twitter oldalán keresztül) rögtön -a temérdek köszöntés után- megköszönte a világ összes táján lévő rajongójának a sok szeretetet.Csak megakartam köszöni mindenkinek a csodálatos születésnapi jókívánságokat, amiket egész nap küldtetek. xoxo -BritneyA…..
Üdvözlet mindenkinek! "Ez mindenn, amit lehetett csinálni." A PopHercegnő születésnapjára összegyűlt több mint 300 videó és üdvölőkép 24 óra leforgása alatt!!! Mi soha nem gondoltuk volna, hogy a meghírdetett britneyspears.com utáni a projekt miatt világszerte ennyien…..
Készen álltok a Britney-karácsonyra? :) Rendben. Az eslő kislemez a hetedik stúdióalbumról, -melynek címét Britney még mindig nem árulja el nekünk- várhatólag január első hetében, pontosabban, pénteken, január 7.-én fog napvilágot látni.Készen álltok a következő lépésre?…..