Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réthelyi Miklós javaslata után felmerült, hogy akár a középiskolások is fizetnének a következő évek középiskolásainak is zsebpénzükből vagy diákmunkás fizetésükből. Mivel a nem keresőkorúaktól nem lehet pénz formájában beszedni az önkéntesen kötelező támogatást, a…..
A kormány rendre beleüvölti a nagyvilágba, hogy mi igenis magasról teszünk a nyugat-európaiak szempontjaira. Félő, hogy így előbb-utóbb egyszerűen le fogunk kerülni a mentális térképükről. Eredeti terveink szerint a mai napon, a karácsony előtti utolsó megjelenésünkkor a…..
yoros 2011.03.27 15:51:40
@trabant: Nem a cukorka, hanem a milliós ingyenjövedelmek.
Lázár János(1975 – 2011) Hódmezővásárhely gyászol. Rapcsák Andrást követően (akinek az elhunyt egykor személyi titkára volt) egy hasonlóan fajsúlyos polgármesterük is elhalálozott.- A választópolgári kicsinyes filléreskedés végzett Jánossal! – emlékezett meg…..
yoros 2011.03.26 15:10:53
yoros 2011.03.26 15:12:05
@Mitya Ivanov: Hacsak annamaRISKA is utána nem megy.
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Igen, Schmitt Pálról, országunk államfőjéről lesz szó.Első postként lehet kicsit erős dolog rögtön egy köztársasági elnököt ekézni, de az ominózus alkotmányozási javaslatcsomag olyan típusú magas labda, amit kötelező lecsapni. Tudom, már Dunát lehet rekeszteni az elmúlt…..