Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reservedcoach

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
reservedcoach 2010.11.14 13:56:32
@Osiris_X: Osiris te mekkora gyökér vagy. Örülök, hogy elhúztál ebből az országból. Bár a suttyó mentalitásodat nem sikerült kinőni, lehet inkább kelet felé kellett volna menned.

Pár gondolat a témához:
Én is parkoltam már ott, bár nem az egyetemre járok. Apró öröm egy autós életében amikor nem kell pénzt bedobálni fél óra miatt. Igaza van a Penny-nek, bár szerintem az a vélemény elég durva, hogy az egyetemisták ÉLŐSKÖDNEK a pennyin. Ha-ha.
Hős utcával kapcsolatban: a katonáknak semmiféle hatáskörük nincs a kerítésen kívül, ha ott rendet kell tenni akkor az a rendőrség dolga. Elég buta dolog ezt egy egyetem számlájára írni.
reservedcoach 2010.11.14 15:08:52
@szomorutojas: persze ez igaz az összes zrínyisre, a takarítótól kezdve a katonákig, sőt még a családjukra is. véletlenül sem arra a (szemét, újgazdag, köcsög, kutyafattya stb...) 20 autótulajdonosra aki oda parkol és még rinyál is.
@Tibi bácsi:
"Hős utcával kapcsolatban: a katonáknak semmiféle hatáskörük nincs a kerítésen kívül, ha ott rendet kell tenni akkor az a rendőrség dolga. Elég buta dolog ezt egy egyetem számlájára írni."