Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamegabor (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
gamegabor (törölt) 2013.06.06 15:42:34
@bad day: Puzsér súlyos etika, talán jogi hibát vétett.

Tények: 1. a holokauszt relativizálása bűncselekmény.
2. Aki egy ócska reality showműsorral kapcsolatban a holokausztot emlegeti, ezzel relativizálja a népirtást és bűncselekményt követ el.

Ha nem szándékosan vagy antiszemita uszításból tette, akkor is súlyos hibát követett el... Vagy freudi elszólást? Számára ennyit érne, jelentene a holokauszt, milliók halála? Nekem Szandikákról és Alekoszokról nem Anne Frank jut az eszembe.

A túlélők köztünk élnek és ők nem egy jól szervezett valóságshow szereplői voltak. Illene Puzsárnak bocsánatot kérni tőlük.

SzabóZ pedig joggal akadt ki.
Megkésve bár, te törve nem Facebook-oldalunk után itt is ajánljuk a Magyar Kurír Ervin Gábor zsidó származású katolikus papról szóló cikkét és Talita keresztény női portálnak a január 27-i nemzetközi holokauszt emléknapra megjelent Embermentők című sorozatát, amelynek…..
Fülke Miért ne legyél katolikus? 2012.01.09 07:00:00
Olvasd a Sárdobálót is!− Te miért lettél katolikus? − Bonyolult. Majd egyszer elmesélem. Katolikus vagyok, a saját választásomból. Ahhoz szoktam, és a barátaim is ahhoz szoktak, hogy a dolgokat meg kell magyarázni. Márpedig első nekifutásra könnyebbnek…..
gamegabor (törölt) 2012.01.09 11:13:53
Egy blog arról, hogy miért legyél katolikus. Keresztény hírek egy szabadgondolkodó szemével:
istenveled.blog.hu/
A poszt "Miért ne legyél katolikus?" címe kétségkívül hatásos és címlapgyanús, de egyben bántó is. Így is eléggé padlón van az egyház.
Plusz katolikusnak lenni is egy vélemény, amelyhez joga van mindenkinek.
Mióta kikerült a külföldi blogokra a Volkswagen legújabb, ehető printkampánya, mindenki arról beszél, hogy ezt korábban mások már megcsinálták. Ezért kicsit utánanéztem, hogy az elmúlt években milyen ehető reklámokkal csillapították a fogyasztók éhségét és kiderült,…..
Subba Vasárnapina: Bimbóudvar 2011.05.15 10:18:00
                      Magyar pornós: DonnaBudapesti hajókázásAmatőrFelcsatolmány..
gamegabor (törölt) 2011.05.15 10:46:17
 Fizesse vissza a Zöld Pardon és a Rio amit lehúzott Budapestről Sokan bánkódnak amiatt, hogy bezár ez a két műintézmény, de ezzel nyilván nem mindenki ért egyet: ha utáltad ezeket a helyeket, vagy csak idegesít, hogy mások gyászolják őket, csatlakozz!!..
gamegabor (törölt) 2011.05.14 14:05:21
Subba Botox baby megmenekül 2011.05.14 11:08:13
Bár Botox baby ennek biztosan nem örül, de a jó édesanyját előállították a Gyermekvédelmisek. Most majd ott kell előadnia a zseniális teóriáját, hogy miért is normális a nyolcéves gyermekét botoxoztatni a gyermek-szépségversenyek előtt, és miért nem inkább magával…..
Aki azt hitte, hogy a ketrecbe zárt kismamáknál, libaként megtömött meztelen nőknél, vérrel összelocsolt csupasz önkénteseknél vagy a bébifókák mészárlását bemutató videóknál nem jöhet rosszabb, az alábecsülte a Petát, mert amellett, amivel most előrukkoltak, elbújhat az…..
A legújabb itthoni szabályozás minden eddiginél szigorúbban ítéli meg az autópályák környezetében elhelyezhető hirdetéseket, és balesetmegelőzési szempontból egy csomó hirdetőtábla lebontását rendeli el. Kíváncsi lennék a rendeletalkotók arcára, amikor ezt a valóban…..
Végülis faszokkal se rossz! (A szöveg: Ezen a falon régen művészet volt, most faszok vannak.)..
Subba EPIC!!! 2011.05.04 10:49:00
Szaros Emil megint csodálatos anyaggal jelentkezett, köszönjük Bassszdmeeeg! ..
Subba Heaven Yeah: Cigánykerék 2011.04.30 17:53:00
Bekapcsolva felejtett videókamera rögzítette a Vilmos herceg esküvője utáni cigánykerekező ministráns produkcióját...
gamegabor (törölt) 2011.04.30 18:05:42
Rég jelentkeztem, legfrissebb témám a Dzsungel könyve, elképesztőmennyiségű hülyeséget lehet kreálni a szereplők nevéből, jobbat,rosszabbat. Íme egy pár:A medve nem vitt magával cigit, ezért kunyerál a fekete párductól:                …..
Nagyon hosszú volt a szünet Pázmány Péternek, nem is nagyon látogatta a blogot. Az újraindulás alkalmából ennek ellenére olyan pakkot küldött, amiből hetekig lehet majd válogatni. Itt van mindjárt egy Tina Turner idézet. Előre szólok, hogy iszonyatos. Az ötös osztályzatot csak…..
Mel Gibson körül lecsendesedni látszanak a kedélyek, épp itt az ideje, hiszen hamarosan bemutatják a Beaver dramedyt, amiről jó kritikák születtek és már csak az kellene, hogy korrekt eredményt érjen el. A színész a Deadline-nak adott interjúban megemlítette, hogy megint együtt…..