Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagycigi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
nagycigi 2015.05.02 19:31:40
@az_igazi_trebitsch: a kurva népdal kb. olyan mint a kurvaország...Bródy régen volt, a "bethlehemizé" pedig évtizedekkel később... Ki tudja mi változik egy ember bensőjében... És ki tudja, az állitólag elhangzott kérdés melyik része, és miért vonatkozott a gyermekre? És ki tudja, egy szülő a gyermekére vonatkozó bármilyen megfogalmazást miként értékel? (NB. Nem ismerem a "Bethlehem csillaga" alkotást, de a címből eredeztetve életszerűtlennek tartom, hogy ne lehessen a szinpadon egy "zsidó gyerek" - akkor meg miért is kellene szóvá teni?)
Tartalom Prekoncepciók Mennyire lehetnek közel a fák a villamoshoz, és miért? Parkolás Az Etele téri csomópont és végállomás kialakítása További álérvek az Etele úti villamos elhelyezésével kapcsolatban A konkrét javaslatok összegzése   Miért alakult meg a BKK,…..
Megvettem az első androidos készülékem, egy kínai 7"-es tabletet. A termék kódja: WM8650. Okozott egy kis bosszúságot, erről írnék pár sort. Mivel nagyon olcsó volt, nem vártam hogy különösebben nagy durranás legyen. Nem is lett az :) Nagyon lassú szegényke. Viszont elég…..
Szerintem... Terror vagy puccs? 2011.09.28 22:00:00
Az én jelentésem – 2006. október 23-ról Azt az ünnepi hétvégét a gyermekemmel töltöttem. Hétfő délelőtt kivittem a Corvin-közbe, ahol felmászott a kiállított járművekre és meghallgatta az apja történelem óráját. Békésen sétáló családok és jelmezes fiatalok…..
nagycigi 2011.10.04 19:57:43
@Zene 56:
"Hamarosan nyilvánosak lesznek az idevonatkozó titkosított dokumentumok"

Szia!
Meg tudod majd követni annakidején azokat, akiket most megbántottál?
Néha az ember kényszert érez arra, hogy írjon. Az eredményt látva aztán a józan ész, valamint a család és a barátok lebeszélik róla, hogy túl komolyan vegye. De arról már nem sikerül, hogy közzé is tegye. Íme. Vigyázat, fikció! A kitalált történet szereplői is kitaláltak,…..