Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fazzy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan teszik fel a kérdést, hogy mi kerül egy órán több millió forintba. A kérdésre nem létezik egyszerű válasz, de a magas ár legfőbb oka az, hogy a karóra ma már inkább ékszer mint használatai tárgy, és ugyanazért drága amiért egy drágaköves nyakék is az. A törés valahol a 80-as években…..
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Volt egyszer egy MAHART, ahol több, mint 1500 tengerész dolgozott. Közöttük volt Moha és Seafalcon is. De a céget "hozzáértő" politikusok felszámoltatták a szakemberekkel, olyan helyzetbe hozva őket, hogy ez lehessen a logikus megoldás. Milyen is volt ez a cég, amikor…..
fazzy 2011.01.04 10:25:20
Választ kaptunk az amúgy is inkább költőinek szánt kérdésekre - a bab még mindig nem hús, a lyuk továbbra sem sajt. Ha nem is kimondott Fosbury floppal, de a jó öreg hasmánt technikát bevetve csak átvitte a BL lécet a Liverpool, nem kell irulva-pirulva fogadni a Londonból érkező…..
fazzy 2007.12.12 09:45:42
www.youtube.com/watch?v=aEoAW3mre7s

Mégis hiányzik közülük egy igazi világsztár, egy undisputed extraklasszis, aki a kilátástalan meccseket is meg tudja menteni és nem mellékesen karakterisztikus vezére is a csapatnak, a nemkarakterisztikus Gerrard mellé??????????????????????????????????????????????????????????????????????