Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diósbejgli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan takarítsunk meg jelentős összegeket a hiteltörlesztésben, vásárlásban, háztartásban, közlekedésben? Nem kell rosszabb életszínvonalon élni. Egy kis pénzügyi intelligenciával, tudatos vásárlással, odafigyeléssel sok energia és pénz takarítható meg. Fejlesszük…..
Évekkel ezelőtt történt velem valami, amiről most tudtam meg, miért alakult úgy, ahogy. Egy barátommal tervbe vettünk meglátogatni pár csodát Lombardia piciny szegletében, amit úgy hívnak Comói-tó. Egy rövid, kétnapos túráról volt szó, Bergamóból átvonatozunk Leccoba, majd…..
diósbejgli 2012.01.29 22:14:00
@.Frajti: összefort :) egy autós lökött le, őt nem Comoba küldtem
A Belvárosban kocogó Hugh Jackman rövid idő alatt elterjedt a honi neten, de még szellemesebb párja kevesebb figyelmet kapott. Pedig azt is Budapesten forgatták, igaz jóval nehezebben azonosítható környezetben, a Hármashatár-hegyen. (Tipp: Sadia, kösz!) FRISSÍTVE: Mint arra kisscolos…..
diósbejgli 2012.01.29 14:37:10
@Luzarches: igen ez a hidegkúti repülőtér.
Százával, ezrével sorakoznak az ötletesebbnél ötletesebb ébresztőórák a piacon: a kíméletes alvásfigyelőrendszerrel dolgozó humánus módszerek mellett az emberi elme határtalan kreativitásáról árulkodó guruló, repülő, elszökkenő szerkezetek is leteszik a…..
Új MOL-kutat adtak át Budapest XII. kerületében, az Istenhegyi úton. Az első kutat Magyarországon, ahol az erre alkalmas elektromos autók akkumulátora - átlagosan - 20 perc alatt tölthető fel menetkészre. A beruházás ugyan több mint 300 millióba került, de évente 10 tonna…..
Az árfolyamgát, a nemzeti eszközkezelő és más félmegoldások után október 1-től végre engedélyezik a svájci frank hitelesek aktív eutanáziáját – jelentette be Matolcsy György. A Kevorkian-tervben más lépéseket is terveznek: amennyiben a svájci frank átlépi a 250…..
diósbejgli 2011.07.08 19:41:12