Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldwing

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
oldwing 2013.02.06 15:36:40
Kulcsos történeteim :
Sugár áruház parkolójában megálltunk a Ford Granadával, bementünk vásárolni, jó egy óra után jövünk ki, keresem az összes zsebemben a kulcsot, nincs. Már a villamost nézegettem, hogy hazamenjek a pótkulcsért, mikor benéztem a kocsiba, és a gyujtáskapcsolóban ott vigyorgott a kulcs, persze bezárva sem volt. Senkinek nem kellett az öreg autó.
Kamionos voltam, megtankoltam a nagyautót a Nagykőrösi úti kútnál, majd átültem a nagypolskiba, és ugyanoda vissza ezt is megtankolni. Tankolás után még pofáztunk a kutasokkal, majd lazán beültem a kocsiba, és szép ívben kikanyarodtam a Nagykőrösire. A kutasok nagyon integettek utánam, majd a mögöttem lévő autó is vadul villogtatott, mire félrehúzódtam. Mint a nagymenők, ugye, tankoláskor a kocsi tetejére dobtam a pincérbrifkót, majd szétszórtam a tartalmát az útra. Mindenem meglett, mert megálltak a mögöttem jövők, míg én vad bakugrásokkal szedegettem a pénzt, papírokat. A szolgálati útlevél is közte volt, biztos nagyon megdícsértek volna, ha elhagyom. ( 80-as évek közepe)
Motorral elmentünk egy falunapra, letámasztottuk a gépet, kulcs a zsebbe, és mulatozás. Megyünk vissza a géphez, előtte kb. 50 m-re megcsillan valami a fűben, jé, egy kulcs! Jé, ez egy motorkulcs! Olyan, mint az enyém! Megnézem a zsebeimet, jé, ez tényleg az enyém, már leparkoláskor elhagytam !
Szilvásvárad, camping, motorral. A recepciónál ideges német család jajong, bezárták a Fordba a kulcsot. Nekem is, és az öcsémnek is Scorpiónk volt, a kulcsa a zsebünkben. Mondom, mielőtt betörnék az ablakot, mert már azt akarták, próbáljuk bele a miénket, Ford-Ford! Az enyém nem , de az öcskösé lazán nyitotta. A büfé aznapra nekünk ingyenes volt!
Szerencsés vagyok-e ?