Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CubedavE

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ennek a népszerű játéknak sok változata is ismert, több gyártótól, de mind közül ez a legjobb. A játék lényege a feldobott gyümölcsök összevágása, és a bombák el nem vágása. A játékban küldetések is vannak, amiket ha teljesítünk, a játék felold egy új pengét…..
Android letöltések Tank hero 2011.08.20 13:31:37
Ebben a tankos-lövöldözős játékban 3 környezet, 3 játékmód, és rengeteg pálya közül válogathatsz, a cél mindig ugyanaz: A tankoddal lődd le az összes többi tankot különféle lőszerekkel és akadályokkal, úgy, hogy a 3 életedből legalább 1 megmaradjon (magyarul ne halj…..
Android letöltések Google maps 2011.08.20 13:24:00
Ez az alkalmazás a Google maps androidra szánt változata. Multitouch kompatibilis és jobb mintha csak simán a neten néznéd. A kezelése egyserűbb már nem is lehetne.Letöltés..
A népszerű Angry Birds játék, amelyben a madarakkal ki kell szabadítanunk a többi fogjul ejtett madarat, úgy hogy eltaláljuk az egyik madárral a ketrecet.Letöltés..
RövidenEz a program a Mac OS-t használók részére már ismerős lehet, most azonban elérhetővé vált Windowsra is. Ezzel a mindössze 5 Mb-os programmal a webkameránk élőképét effektezhetjük kedvünkre. Kép és videó Az effektezett képeket bármikor elmenthetjük, de a program a…..
Röviden Ezzel a kis messenger programmal tudunk beszélni a Facebook chaten elérhető ismerőseinkkel, anélkül hogy folyamatosan nyitva kéne lennie a böngészőnknek. 5 ok, hogy miért használd    - Gyors, az üzeneteket azonnal megkapod    - Nem lassítja a rendszert és…..
Röviden Ezzel a feltehetően mindenki számára hasznos programmal azokat a fájlokat tudjuk visszaszerezni, amelyeket már véglegesen töröltünk a számítógépünkről (azaz a lomtárból is) Fájltípusok A programban a gyorsabb keresés érdekében be lehet állítani, hogy milyen…..
Röviden Ez a program arra jó, hogy egy kicsit feldobja egy kicsit az asztalunkat, azzal, hogy néha egy kismacsek jelenik meg a tálca felett, és sétálgat egyet, majd eltűnik, (kb percenként). Gépigény Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7 Letöltés (Teljes verzió)..
Röviden Ez az egyszerű kis program arra használható, hogy videó fájlokat konvertáljuk képfájlokká ("gif" formátumba, azaz mozgóképpé). Részletek A videó importálása után (ami több formátumban is lehet, bár ezekről konkrét listát nem találtam) beállíthatjuk a…..
Röviden Ezzel a programmal a webkameránk segítségével tudjuk játszani a játékokat, nem szükséges hozzá se egér, se billentyűzet, csak egy (lehetőleg élénk színű) tárgy, például egy szövegkiemelő színes kupakkal. Használható? Rengeteg hasonló program van, amelyekkel…..
Röviden Ezzel a programmal tömörített mappákat vagy fájlokat tudjuk kitömöríteni. Használata nagyon egyszerű, és nagyon hasznos, sokat tudó program. Formátumok A program támogatja a 2 leggyakoribb tömörített formátumot (RAR, ZIP) és 3 másikat (ARJ, CAB, ACE) is. Gépigény…..
Röviden Ez a program arra használható, hogy megkönnyítse a tájékozódást az asztalon és esztétikusabbá tegye azt. Elrendezés A program lényege, hogy a különböző asztali elemeket külön körletekbe teheted vele, ezáltal könnyebben megtalálhatod őket. A "kerítések"…..
Röviden Ez egy egyszerű karaoke program énekelni tudóknak (és nem tudóknak). A kiválasztott zene dallamát játssza le, valamint a hozzá tartozó dalszöveget. Zenék A programhoz mellékeltem több mint 2600 számot, régiektől az újabbakig miden megtalálható, ABC-sorrendbe…..
Röviden Ez egy videó-konvertáló program, ami rengeteg formátumot ismer. A videó-konevrtáláson kívül még DVD-t is lehet vele írni. Ismert formátumok A program a következő formátumokat ismeri: AVI, MP4, 3GP, MPEG, MOV, WMV, RM, SWF, ASF, VOB, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV. Gépigény…..
Röviden Ez egy nagyon széleskörűen használható képszerkesztő program, amellyel egyszerűen készíthetünk képeinkből rengeteg dolgot. Amire használhatjuk Ezt a programot rengeteg dologra használhatjuk. Bár lehet vele effektezni és manipulálni is a képeket, nem ez az elsődleges…..
Röviden Ez egy letöltésvezérlő program, de sokkal fejlettebb mint a társai, szóval szerintem mondhatjuk , hogy ez a legjobb letöltésvezérlő. 5+1 ok, hogy miért a legjobb A leglassabb gépeken is elfut, anélkül hogy még jobban lassítaná a rendszert. A gépen lévő…..
Röviden Ez a program a Windowsunk indítását és működését gyorsítja meg, és megkönnyíti a rendszer ellenőrzését és karbantartását. Tudása A programban szerkeszthetjük az automatikusan induló programok listáját, így kivehetjük azokat, amelyek csak lassítják a rendszert de…..
Röviden Ez egy multifunkciós program a képszerkesztés terén. Szinte mindent tud amire az átlag felhasználónak szüksége lehet. A felülete egy kis megszokást igényel, mivel teljességben eltér a többi képmanipuláló és képszerkesztő alkalmazástól. Tudása A program elindítás…..
Röviden Ez a program igazából egyáltalán nem hasznos, inkább csak egy kis érdekesség, ami feldobja a Windows-t. Telepíteni sem kell, csak el kell indítani, vagy betenni az automatikusan induló programok közé. Amikor elindul a papagáj köszön neked, majd ha rákattintasz mondja az…..
Röviden Ahogy azt a nevéből is sejthetjük, ez a program arra hivatott, hogy megkönnyítse a logók tervezését. Profi, igényes és szép logókat készíthetünk vele rövid idő alatt, nagyon egyszerűen, rengeteg előre beállított sablon közül válogatva. Használata Ezzel a…..
CubedavE 2011.03.28 19:30:26
Röviden Ez egy időjárás-előrejelző program. Így elsőre talán nem tűnik túl érdekesnek, pedig nagyon is az. A program egy animált háttéren mutatja az időjárást, ahol mindent megtudhatunk az aktuális, a jövőbeni, vagy a múltbeli időjárástól. Bővebben Az animált háttér…..
Röviden Ez a program felgyorsítja és megkönnyíti a bejelentkezést a Windows-ba. Telepítés után lecseréli a Windows hagyományos beléptető képernyőjét, egy arcfelismerős beléptető rendszerre. Mostantól nem kell jelszavakat beírogatnunk, csak egyszerűen oda kell ülnünk a gép…..
Röviden Ez a kis program a Windows-ba beépülve, az ablakok jobb felső részében található tálcára/más méret/bezárás gomb mellé hozzáad további 6 gombot (jobb oldalra helyezés/bal oldalra helyezés/ablak átlátszóvá tétele/mindig felül/fejlécre minimalizálás/tálca jobb…..
Röviden Ezzel a programmal a webkameránk képét tudjuk effektezni, manipulálni, torzítani és vízjelekkel ellátni. Effektek Ebben a programban rengeteg effektet találunk. Lehetetlen lenne ide felsorolni az összeset, ezét nem is teszem, mert a program hivatalos weboldalán, azaz…..