Regisztráció Blogot indítok
Adatok
türelmesebb

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
türelmesebb 2017.06.22 21:30:21
@MaxVal BircaMan HJCD: "Meglátod, hogy tévedsz.

A nyugat összeomlana hetek alatt a keleti tagállamok nélkül, azaz mi vagyunk erős alkupozícióban, nem ők." Vigyázz, gyilkossági kísérletért egyszer el fognak ítélni! (félre nyeltem a röhögéstől, majdnem megfulladtam.)
Természetesen a Last Days of Tényeken láttuk azt a screenshotot, ami még a Tények szintjéhez képest is egészen szórakoztató. "Azt sem tudni vajon létezik-e", írja a tényekes riport, miközben a képen éppen - ki mást - Soros Györgyöt láthatjuk. Sajnos a valóság ennél sokkal szomorúbb, de az egyik…..
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
türelmesebb 2017.05.30 14:12:00
@sírjatok: De van! Olyan feltételekkel, hogy nagyon kevesen vállalják fel.
8:40 Felvonulók kérték 2017.04.23 11:47:57
(A 8:40 is tüntetett, és a végén őszintén kétségbe esett) Igen jó hangulatban zajlott a kutyapárt démója, a tüntetők kifordították az idióta NER világát, poén csattant poénra, ezrek búcsúztak röhögve Viktorovics Orbántól, aki visszahívta az oroszokat az országba. A tüntetők beszélgetéseinek…..
A tv online blog szerkesztősége, megkereste nektek hazánk vezető tv társasága, az RTL klub online stream-jét!      Az Rtl Klub egy magyar, országos kereskedelmi adó, a televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője, így nálunk sem maradhat ki az online RTL Klub.…..
Néha elgondolkodtató hírek érkeznek az MSZP tisztújításáról, Az odáig rendben van, hogy megindul a 2018 előtti utolsó helyezkedés. Ilyen a politika, ilyen a pártok belső élete: ambíciók ütköznek. Csak az nem világos, hogy a jelöltek egy része miért a DK-hoz és Gyurcsány Ferenchez képest, a…..
A hivatalos számok szerint a világ legjobban fizetett politikusa Szingapúr miniszterelnöke: Lee Hsien Long évente 1,7 millió dollárt (482 millió forintot keres). Persze a hivatalos adatok szerint ez a 12-szerese az orosz elnök, Vlagyimir Putyin fizetésének: igaz, egyes vélemények…..
Mindjárt elmondom, de előljáróban az alapok: Az új autópályadíjrendszer alapjai Az új autópályadíjrendszer két pillérből áll: Mostantól minden szakasz fizetős (kivéve az M0 azon szakaszait, ahol ezt az EU támogatási szerződések kizárják, illetve a Megyeri híd, mert... izé, mert csak.). Ez a…..
türelmesebb 2014.12.29 08:19:20
@monddazigazatmar: 20 db házi orvosi számla után a többivel lehetet menni az Egészségbiztosító Igazgatóség területi részlegéhez, ahol a többletszámlát visszafizeték.
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
türelmesebb 2014.11.02 18:00:15
@Gwahyr: Először talán el kellene olvasnia a törvénytervezetet:Szombaton legkésöbb 14-tól hétfő 06-ig zárva, munknapokon 06-tól max 22 óráig tarhatnak nyítva.
Fincsa-nindzsa RUNtotta 2014.06.13 08:00:00
Köztudott, ha az ember tojással kezdi a napot kevésbé lesz éhes. Én ezt 100%-ig vallom, és nekem ez a napindító kedvenc. Bár a legtutibb, ahogy a férjem készíti, omlettként, de ez is igencsak jól sikerült. A diétában mindig az a bajom, hogy nagyon egyhangúvá válik egy idő…..
Ők azok, akik miatt itt tartunk: áruló Görgey Artúr és a családon belüli erőszakért felelős látássérült komondor, Csokonai Lillája és Latisev bíró. Bűnbakok, akik nélkül nem létezhet a magyar, mert aktuálisan úgy tetszik, a nemzettudat mércéje a felejtés és a…..
Megpróbálom a sokak által demagógiának tartott érvrendszeremet elhagyni, aminek a lényege, hogy a pénzt stadionok helyett el lehetne költeni egészségügyre, oktatásra és egyéb fontosabbnak gondolt dolgokra. Nem is kell demagógnak lennem, hiszen a kormány megteszi ezt helyettem is.…..
türelmesebb 2013.12.12 13:00:17
@wanker cunt: Azt a völgyhídat még az első ciklusban a FIDESZ tervezte! Focinyelven öngól.
A Nemzeti Dohányboltok sikere után újabb stratégiai döntést hozott  kormány. Mint az köztudott, a Nemzeti Dohányboltok rendszerének kialakítása mögött nem a Fidesz-közeli vállalkozók helyzetbe hozása, és főleg nem az évi 4-500 milliárdos dohánypiac lenyúlása állt,…..
türelmesebb 2013.07.22 05:48:40
@kvadrillio: tetszik +1
Nem tudom miből gondolja madame Selmeczi, hogy a pünkösdi húsleves ízétől mámoros állapotba kerül a magyar ember, és az agya automatikusan leáll. Ezért mániákus kényszert érez arra, hogy rászabadítsa az alkalomhoz egyáltalán nem illő, de soron következő tündérmesét,…..
Szerintem örüljünk annak, hogy Magyarországnak olyan államelnöke van, aki pontosan tisztában van munkaköri leírásával, és annak betűje szerint cselekszik. Más kérdés, hogy a hivatkozott leírást a haverok tákolták-fércelték gránitszilárdságúra, de ebben a csodálatos…..
türelmesebb 2013.05.06 00:18:09
@dr kíváncsivagyok: Nem,hogy nem volt lehetősége, hanem igen is köteles lett volna normakontrolt kérni az AB- től, mivel nemzetközi szabályzással ütköző törvényeket irtak bele a tákolmányba. Ilyen pl.a diszkrimácó az egyetemistákkal szembe (általános tankötelezettség utáni igyenes képzés esetén a szakmunkásokra nem vonatkozik, csak az egyetemistákra) valamint az élettársi kapcsolat esetében a közös gyermek nevelése esetében nem azonos az elbirálás a házasságban éléssel.. Információhoz való hozzáférés korlátozása csak állambiztonsági érdekből lehetséges. Működési lassulás nem megfelelő indok, mivel csak egy szkenel és betanitott munkás kell, hogy az elbirált pályázat teljes anyagát az interneten megjelentessék.
Ezért -az én véleményem szerint- a köztársasági elnök vádolható kötelezettszegéssel és fegyelmivel alkalmatlansági címen eljárást inditani ellene nemzetközi biróság elött.
Közhely, de lehetetlen úgy rámozdulni a világhálóra a reggeli kávé mellé, hogy ne valami irtózatos pofátlanság fogadja az érdeklődőt. Persze ha pornóval nyitsz akkor más a helyzet. Amikor ennek a bejegyzésnek az ötlete megfogant az agyamban, éppen az Alaszkáig bűzlő…..
türelmesebb 2013.02.14 04:16:43
@toportyánzsóti: Miskolc-Tapolcáról jut eszembe: Valamikor kb. akkortájt amikor az alpolgármester "Úr" született, a megyéje volt a vendéglátója a Központi Bizottság egyik kihelyett ülésének. Este a házigazda (a megye első embere) eldicsekedett a legujabb szerzeményével, a M.-Tapolcán épült új "családi" házával. M.o első emberének első nyilatkozata valahogy igy hangzott: "Akkor jövök ide legközelebb amikor minden munkás ilyet tud építeni" és hirtelen távozott. Hatása illetve eredménye: a megye gyermekvédelmi helyzete valamicskét javult, mivel adományoztak egy épületet a hátrányos helyzetü (árva) gyerekek elhelyezésére. Ismétlem ez még az "átkos"- ban volt. Azt már nem tudom, hogy a "rendszer váltás" után nem kapott-e kárpótlást az ingatlanjáért, csak azt hogy még a 90-es évek elején is még jól jövedelmező pozicióban volt.
Ennyit az erkölcsi morál fejlödéséről. (Talán tényleg szükség van az erkölcs oktatására már az általános iskolában is, de ki fogja tanítani?!)
Az ember azt gondolná, hogy Szájer József szégyenében elbujdokol, de legalábbis jó fél évig kerüli a nyilvánosságot egy ilyen alkotmánybírósági döntés után. De nem. Hebeg meg habog, de mondanivalójának lényege az, hogy az Alkotmánybíróság által kifogásolt formai hiba…..
türelmesebb 2012.12.28 21:25:01
@vakablak:" Az én olvasatomban az AB most egyfajta szívességet tett a Fidesznek azzal, hogy csupán formai okokra hivatkozva semmisítette meg pl. a regisztrációs törvényt." Teljesen egyetértek, de az indoklásom más:Hangsulyozom ez az egész az egyéni véleményem, semmilyen adatokkal nem támaszthatom alá, tehát nem vagyok perelhető!
A FIDESZ kapott egy lehetőséget, hogy sulyosabb presztizveszteség nélkül felejtse el az uj választási törvényt, ne a nemzetközi választási ellenörző testület bizonyitsa a választási csalást, és annak előkészítését. Valoszinü hogy az agymosottak és elvakultak kivül mindenki látja a csalás lehetőségét, igy az AB is.Vagy esetleg informácioja van egy esetleges mozgalomnak, akik hajlandó a magyar származásu ujonan választásra jogosul emberek közremüködésével, (akik megunták, hogy politikai célokra felhasználják öket) bizonyitani fogják az eseményeket.
A KARD Ne bántsátok 2012.03.31 20:42:00
Ne bántsátok. Ő is csak közülünk való. Ő is csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Az persze más, hogy az ő takarója címeres, és nem az óvodai jele van belehímezve, pedig talán az volt az utolsó dolog amit helyesírási hiba nélkül le tudott rajzolni. Ne bántsátok, ő…..