Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziroec

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orbán-kormány egyik nagy szimbolikus ígérete volt a határon túliak választójogának megadása, amelyet végül a kétharmados többséggel volt képes megadni. A választójog megadásával pedig sok határon túli honfitársunknál szerzett egy jó pontot a Fidesz, azonban az új…..
Jól időzített a Fidesz a kánikulában. Alig mondták ki az életfogytot a cigánygyilkosságok fő tetteseire, máris jött a Zsigó Róbert szóvivő egy jó kis hullakereskedelem gyurcsányozással. Az időzítés nemcsak profi volt, hanem kétlépcsős. Elsőként Balog Zoltán nyilatkozott:…..
sziroec 2013.08.20 11:02:08
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Tévedsz !

Bajnai semmiről sem tehet, ezt ő maga mondta és mondja mindig amikor a kormányzásának csődjéről vagy a libatenyésztők tönkretételéről kérdezik.

Ő az aki van , de minek .
Mostanában sok elemző latolgatja, hogyan is fog alakulni 2014-ben az ellenzéki pártok összefogása, kinek milyen szerepe lesz a kényszerű választási szövetségben. Az vitathatatlan, hogy a legnagyobb ellenzéki párt jelenleg az MSZP és egyelőre esélye sincs, hogy egy másik formációi…..
Az alapvető jogok biztosa - ahogyan arról már beszámoltunk - áprilisban ismét bátor lépést tett, amikor az Alaptörvény Átmeneti Rendelkezéseinek megtámadását követően a sokak által vitatott IV. Alaptörvény módosítást utalta az Alkotmánybíróság elé.Míg az…..
"A magyarok nehézségeinek, súlyos problémáinak oka az, hogy tizenhét évvel a rendszerváltás után olyan új arisztokrácia jött létre, amely kiváltságokat követel magának, a nemzet többségének kárára." Orbán Viktor, 2007. április 4. Jól eltalált gondolat volt…..
sziroec 2010.11.13 19:07:06
@ehja: Jól írtad a link szerint, az olyan link szerint, mint amilyen te vagy. A VALÓSÁG : A Tri Gránit nem energia szolgáltató cég , és nem vesz és nem szolgáltat energiát Magyarországon .
sziroec 2010.11.13 19:15:07
@fingerbangs: Hogy is van ez : " egy csomó kis cég akinek nagy forgalma de kis nyeresége van az tönkremegy "Talán nem jutott el még az agyadig az az apróság , hogy a különadó csak az 500 millió árbevétel / év határ fölött érvényes ?
sziroec 2010.11.13 19:23:14
@Netkalóz: Álmodban "nagy lesz a pofáraesés. " Álmodj csak tovább , 2014, 2018 , 2022, 2026, 2030, áprilisában és októberében majd felébresztenek a gyerekeid , és ezt ordítják hallás-, látás-, és elme sérült apjuknak : MÁR MEGINT GYŐZTÜNK ! HAJRÁ FIDESZ ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG !