Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyrr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy-nagy elnézést mindenkitől, kicsit leült a blog az utóbbi időben. Nyáron nem igazán volt időm foglalkozni vele, ősszel meg pláne (felgyűltek nyáron a tennivalók). De lesz még KMK, lesz még lágy kenyér, nagy revivalt tervezek itt. Kezdjük annak a fejlécpályázatnak a…..
Kyrr 2010.11.13 18:49:04
Beilleszthető a flash is, proof of concept: kyrr.blog.hu .
A gifes konverziókkal eljátszottunk a Tamással, értékelhető minőségben egy olyan 70 megáig sikerült a méretet leszorítani, de készült 6 megás fullkompakt undormány is, kvarcjátékokat meghazudtoló grafikával.
És mivel a mozgatást AS3 végzi, a konverterek rendre tök mást csinálnak belőle, a láthatatlan Dyna pl szinte mindig alap végeredmény.

Amúgy mint grafikus mondom a grafikusnak, egy ilyen nyílt briefre nem szakmabeliek által leadott pályamunkákra ilyen szintű véleményezést írni nem illik és fölösleges. Aki nem csinált annyira jót, annak szarul esik az igénytelenezés, még akkor is, ha ez szakmán belül megszokott.
Mivel ez nem vérre megy, nem hiszem, hogy bárki is portfólióba szánt melókat adott volna ide le, és pláne nem hiszem, hogy részletes kritikát várt volna róla.
Nincs harag, csak ezt itt szerintem ne.
(Amúgy a kettős bontás az swfben = pálya.)

Részemről amúgy gratula a 4, 7-nek, ez utóbbinak pedig megvédeném az a-betűjét, szerintem teljesen jó.