Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netep

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap a Parlamentben vélhetően megszavazzák az új földtörvényt. A rendszerváltás óta eltelt időszakban két erő feszült egymásnak földügyben: a parasztpárti irányzat, amely szerint a 25-50 hektár körüli maximális birtokméret engedélyezte volna. Az irányzat támogatói azzal…..
Magyarország Kormánya kihasználva az elődjében csalódott állampolgárok feldúltságát, egy 1 milliárdos törvényt koncként vetve a népnek, suttyomban igyekszik elkövetni egy 2800 milliárdos lopást, amely minden idők legnagyobb lopása lenne - itt az orrunk előtt.Tervük…..
netep 2010.11.14 14:31:56
@Erdőtársulás: Te nem bízol, jogosan, az államiban, Én nem bízom a magánban, tehát ne fizessünk sehova, csak a Kajmán-szigetekre. Ez a legbiztosabb?
netep 2010.11.13 16:53:27
@stmoon: Mit gondolsz, most kinek a pénzéből teszik?
Most amíg alig van kifizetés, nemzetközi átlagban is nagy a költsége a nypénztáraknak, mi lesz,ha fizetni is kell. Sokkal több adminisztráció,utalási ktsg, egyebek. Milesz akkor?
netep 2010.11.14 08:51:12
@stmoon: Miért vagy biztos abban hogy itt nem tűnhet el a pénzed? Látom, hogy tájékozott ember vagy, biztos,olvastál,hallottál ilyet.
A legbiztosabb, ha sem az államnak, sem a magánnak nem fizetsz semmit, saját magad kezeled a pénzedet. Igaz a mostani nydíjasok , akiknek lenyúlták a pénzét, éhen halnak, de kit érdekel.
Ne jó példa a hitel kiváltó hitel,mert ebben az esetben a két, most fizetett kamat helyett csak egy marad, mert az állampapír kamatát most is megfizeti az állam, csak a külföldi adósság tűnik el, és helyette nem keletkezik új kamatfizetési kötelezettség.