Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoldusWarez

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
KoldusWarez 2010.12.23 19:42:57
@Rlala:

XD
XD
XD
XD

Az esti híradóba is tegyétek már be mert lassan világméretű katasztrófának látszik az ügy.
Már látom a szalagcímet:Hová lettek a tallérok???
(Savanyú Jóska háttérképpel)
KoldusWarez 2010.12.24 18:13:11
@Tibibá1:

Még majd meg is ijedek.
Az a baj hogy sokan magyaráztok csak de nem tesztek semmit.Akkor jelentsd fel őket.
Semmi közöm hozzájuk én is csak játékos vagyok.Az más hogy ti annyira magasra emelitek ezt az ügyet hogy az már túl megy mindenen.Most is neki állsz fenyegetőzni.Az sms feltételek pedig csak addig érvényesek amíg megveszed és beírod a kódot akkor ugye meg is kapod a tallért.az hogy 1 hétre rá elmennek a tallérok az pechhh.Azért majd légyszíves küldj egy másolatot a feljelentésről kíváncsi leszek rá mi lesz az indoklásod ugyan miért is jelented fel őket.Tanyatallérok mennyiségének ingadozása/20 tallérral kevesebb van.
Április 1.-már elmúlt.lesz rá a válasz.
Ha meg a feljelentés sikeres akkor sem érsz vele semmit hisz a fejlesztők megmutatják hogy igenis megkaptad a pénzért járó tallérokat,és beszámolnak a hibáról is nekik ami miatt elmentek a tallérok.
Amúgy onnan veszem hogy nem kapsz kárpótlást hogy már kiírták volna,ugyanis 1,5 hónappal ezelőtt is vesztek oda tallérok és azt se kapta vissza senki.De vannak még naív emberek.

Amúgy tudod ki vagyok?Egy földön élő ember.És jogom van beleszólni ahhoz amihez akarok.Ez van ezt kell szeretni.Szívesen vitatkoznék veled mert a szándék benned meg van hozzá,de minek van jobb dolgom is.

Na Boldog Karácsonyt és sok sikert a kártérítés megvárásához.
KoldusWarez 2010.12.24 20:29:51
@Tibibá1:

Nem mindenkinek olyan a felfogása hogy egy játékból szabályosan világméretű katasztrófát csinál.
Én játékos vagyok,és kikérem magamnak amit írtál.Jobb ha visszaveszel.Amúgy meg akkor is kimondanám amit akarok ha ismernél.
Amúgy látom kihoztalak a sodrodból.De mondom jobb ha nem folytatod a sértő megjegyzéseket,mert én neked egyet sem mondtam,és ha elkezdet nyugodt szível folytatom én is.
Meg áll az eszem,amúgy is te kezdted ezt az egészet,mert semmi olyat nem írtam az elsőnél sem,te meg rögtön(ki vagy te mi?)hozzászólás.
Nem védem őket,és nem is dicsérem a munkájukat,de jó lenne felfogni és ezért írok,hogy ez játék és nem kell véresen komolyan venni.
Na csá.
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..