Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezidumdudum

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeknek pont elég a szőke haj. (A szín tetszés szerint módosítható.) Látszik rajtuk, hogy minden lopva vetett pillantás földöntúli örömöt jelent számukra. Pedig, ha tudnák, hogy megvezetés áldozataivá válnak épp. De nem, nem esik le nekik. Csak a farkuk áll. A…..
csöndablak Meglékelt szív 2011.07.23 06:00:00
A mellkasban tátongó üresség akkor félelmetes igazán, amikor benne a jelen hazugságokból tákolt bodegája és a jövő álomkőből rakott vára (mely még fel sem épült teljesen) egyszerre dől össze. S ez az űr minden bizonnyal meg is némít, de úgy, hogy aztán a delikvens többet…..
belekarcolom bár tudom a semmibe kiáltokbelekarcolom bár tudom nem illik hiába rinyáltoklegalább ennyi emlék hadd maradjon utánampár sor médiatörvény ide-oda a butábbakúgyis fennakadnak a rostán az okosabbpedig minden diktatúrát kijátszik holott asanyargató elnyomás belőle…..
csöndablak Ők, Tavasz, ti, én 2011.03.11 23:02:28
Akik azt mondják csendes telünk volt, süketek. Nem hallották a fagytól ropogó ágakat, a rideg járdán reccsenő merev csontokat, a jégen koppanó fagyott madarak becsapódását.Akik, amik elhullottak mind ellen próbáltak állni valaminek. Egyéni szinten sikertelenül, en block nézve…..
Függönyön túl tág a világAblakon néz, színpadon állValót tesz, szerepet játszikIgazat mond, hamist állít.Pulpitusnál szűk a világPuskát keres, smasszer őrt állValós vagy valótlan - mindegyEz tény, itt vélemény nincsen.Szerelemben van a világŐ is, én is szabad madárNincsen…..
csöndablak Bizonytalanság 2011.02.14 19:50:59
Kérdőjelek ugrálnak a tanterem sarkaiban, Kérdőjelek sétálnak át a kopár parkon, Kérdőjelek húzzák a gázt a motoron, Kérdőjelek indexelnek minden kanyarban.Űrbe' kering a nyelv, Űrbe ér minden falat a nyelőcsőből, Űrbe ürít a test, mindegy, hogy folyik vagy szilárd, Űrbe…..
Te, amúgy mivel foglalkozol? Hát, tanulok. Na, jó, de azon kívül? Festő és gasztronómus vagyok. Mi? Ne már! Én ezt nem is tudtam. Nyugi, eddig én sem, előttem is csak most kezd kiviláglani. Van egy szép, nagy, mobil palettám telis tele színekkel, melyet bárhova magammal vihetek: ez…..
csöndablak szívszivacs 2011.01.11 08:59:00
bambán bámul a várnap délutánba. az ablak mellett ül, a radiátor forró, kinn lucskos köd izgatja az utcákat. mellkasának bal fele nehéz, egyre csak húzza testét bele a fotelbe. miért van ez? – kérdihát, tudod, azért, mert szívedben lyuk tátong, ahogy a macska testén is,…..
Így ismerte mindenki: a magas, vékony, zseniális srác, aki mindig jókedvű volt, és akit a jóisten is kosárlabdázónak teremtett, mégis rali-versenyző lett belőle. Kicsit olyan volt az autóban, mint Walter Röhrl, a Pók, aki minden autójában úgy festett, mint egy 500-as Fiatban.…..
csöndablak Kapuskesztyű 2010.11.22 07:26:00
Hosszú idő után ma újra álmodtam, ráadásául úgy, hogy nagyjából emlékszem is rá.  Ősz volt, a földet már megcsípte az első dér, a köd délutánra sem ritkult. Az udvaron fociztam egy nagy csapat hasonkorú gyerkőccel. Én voltam a kapus, s vállamra hiába szakadt a…..
csöndablak Már délután 2010.11.18 14:53:48
Még alig múlt délután kettő, de a nap már a házak mögé bukott. Hazafelé, a lakótelepi kukák mellett még pár lépésen keresztül sütötte arcom gyengén, alig pislákolva. Pár óra és a nyújtózó szürkület után ismét ráül a városra a félnapos éjszaka. Ahogy rohanunk a…..
csöndablak Dombtető 2010.11.14 17:19:00
Tegnap volt alkalmam egy kicsit járni a természetben, nem messze a várostól, de kellően távol ahhoz, hogy ne érezzem a szürkeség fásult szagát. Meredek, sáros, ázott levéllel borított szurdokon vitt fel az út a dombtetőre. Az agyagos úton sűrű volt a megannyi ismeretlen illattal…..
Ez az én mentsváram, ez az én világom. Ide jövök akkor, ha már máshol nem várnak. Pár percre persze néha még vissza-vissza tekint belőlem az ami megtörtént, de én vagyok akkor is aki ide bújt. Bocsáss meg nekem, arra kérlek megint. Rácáfolok mindenre mert…..