Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinguccy22

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit várhatunk el a világ legjobb reklámjától? Jobban megnevettet bennünket mint a NMHH Ice-T dalszöveg-fordítása? Hevesebb érzelmeket vált ki belőlünk mint Schmitt Pál újévi beszéde? Ez sem rossz, de mi van ha valami hasznunk is származik belőle? Éppen erre jutottak a Carlsberg…..
kinguccy22 2011.01.05 21:58:59
Mindenképp érdekes, kreatív elképzelés. Hasonló reklámmal eddig én még nem találkoztam. Jobban belegondolva, a Carlsbergnek van még néhány érdekes, nagyrészt humoros reklámja ( www.youtube.com/results?search_query=carlsberg+commercial&aq=0 ) Én személy szerint úgy látom, hogy a Carlsberg és a Heineken ( www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY ) közös utat választott termékei népszerűsítésére: mindkettő, a humorra, az egyediségre fekteti a hangsúlyt és úgy próbálja felkelteni a tv nézők figyelmét, hogy közben megnevetteti vagy éppen megdöbbenti azt. Érdekes megfigyelni, hogy e két nagy gyártó mellett rengeteg, kisebb is humoros reklámokat választ a reklámkampányaiban (pl: www.youtube.com/watch?v=MOJlZQTaDfs )
Az ittas vezetés mindenhol komoly probléma, de a Braziliában a hírek szerint az átlagnál is nagyobb gondot jelent, köszönhetően annak, hogy a fiatalok többnyire egyáltalán nem tartják elítélendőnek, ha valaki ittasan ül a volán mögé. Ezért az egyik helyi szervezet egy rendhagyó…..
Ritkán foglalkozom a blogon csak termékekkel, de vannak olyan esetek, amikor egy termék és a csomagolása olyannyira átgonolt és tökéletes, hogy nem tudok elmenni mellette. A Nike időről időre előrukkol egy-egy különleges, limitált szériában piacra dobott cipővel, amit mindig…..
Úgy hangzik a cím mint egy kitalált karakter a Pom-Pom meséiből, pedig egy létező szerkezetről van szó. A szintén furcsa nevű, talán a német cégalapítóra utaló Conrad elektronikai cikkeket, villamostechnikai alkatrészeket és mindenféle hasonló dolgot árusító bolthálózat van…..
Amikor először láttam a Való Világ negyedik szériáját beharangozó szpotot, nem hittem a szememnek. Nem értettem, mire lehet jó ez a szinte szándékosan vacak, lapos, kiszámítható és közönséges reklám. Aztán rájöttem, hogy igazából nincs is ezzel nagy baj, hiszen nem lehet…..
Hogy kerül a parkettára kutyakaka? És mit keres egyáltalán a parketta az utcán? Hát persze, hogy egy reklámkampány részeként került oda, ugyanis a milánói Y&R ezzel a gusztusos kis installációval szerette volna felhívni a kutyatulajdonosok figyelmét arra, hogy nem kellene az…..