Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuccok

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
cuccok 2010.11.21 12:12:54
"Az egészben a szokásos magyaros kettős mérce bosszant. Ha ugyanazt produkálom, mint a buci, hót ziher, hogy bent ülök előzetesben, vagy már el is ítéltek volna ezer évre jogerősen, letöltendően. A csatorna üzenete számomra az volt, hogy bebizonyosodott ismét, sokadszor: vannak egyenlőbbek, akiknek mindent lehet. A császár is gázolhatott rendőrt meg valamelyik korrupt polgármester is kapja a fizuját az előzetesben.
Vicc ez az ország.
vv4 kilőve"

Mint már előttem is írták. Nem kell itt tobzódni hogy ha te csinálnád ezt akkor rég előzetesben ülnél, mert nem így van. Magyarországon ez a bírói gyakorlat. Stohlnak az a szerencséje hogy nem halt meg senki, mert így max kap 1.5 év börit 2 évre felfüggesztve. És azt is csak azért mert az ittasság súlyosbító körülmény. Ha jól tudom nem volt bizonyítható hogy kábítószeres befolyásoltság állt fenn a baleset idején, ezért a szervezetében kimutatott drog egy teljesen másik ügy amivel kapcsolatban választhatja az elterelést, minden egyéb következmény nélkül. Esetleg a cserbenhagyás vinné el letöltendő felé a dolgot. Mivel az úgy tudom nem valósult meg, (mentőket megvárta) nem fog befolyásolni semmit.
Sőt tovább megyek. Ha 1 valaki meghalt volna a balesetben, de nem lett volna ittas, akkor sem kapna letöltendőt. Ez a bírói gyakorlat. 1 halott felfüggesztett, 2 halott 2-3 év, 3 halott 4-6 év. Erre jönnek rá az ittasság, illetve a büntetett előélet általi szorzók. Ezek alapján borítékolható a Lágymányosi hidas szemből felhajtós balesetre is az 5 év.
A Bucit el lehet itélni emberileg, mert ittasan drogosan vezetett nem először. De mint színész, műsorvezető felesleges leírni. Meg volt a fél év kényszerpihenő, szép lassan hozza vissza az RTL is mert nem teheti meg hogy egy szakmailag ilyen kaliberű embert ne használjon.
A VV4-es szereplését meg nem hinném hogy annyira befolyásolni fogja a büntetőpert, mert viszonylag kevés bíróság dolgozik késő délután/este. A másodfokú tárgyalás pedig leghamarabb április környékén kezdődhet.