Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaszasattila

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
objektivfoto Az első hó 2010.12.04 19:11:00
Minden évben az első hó egy csoda, egy hihetetlen szép jelenség, nem tudunk betelni vele! Beborít mindent és átrajzolja a hétköznapi környezetünket. Ilyenkor elkirándulni a legközelebbi erdőbe egy felfrissülés, egy lelki megújulás. Én a Duna-partra néztem le egyik…..
Mindenki szeretne egy nagy napot magának, ahol felhőtlenül boldog, de nem egyedül, hanem azzal akit imád, akibe szerelmes, akit mindennél többre tart! De nem az igazi, ha nem örül vele mindenki, akit csak…..
objektivfoto A "CÉG" emberei 2010.11.19 15:27:00
Balázs, Attila, Bence, az Objektiv Fotóstúdió kemény magja. Nagyon ritkán fordul elő, hogy rólunk is készül kép, de hármunkról együtt még ritkábban. Azért is raktam most fel, mert ez nekünk is kuriózum...
Dolhai Attilát fotóztuk egyik nap. Van egy oldalunk, a www.divatikon.huEzen az oldalon népszerű emberekkel készítünk  nagyon ütős fotósorozatokat, videóinterjúkat. Dolhai Attila azonban  nekünk több, mint egy népszerű ember: imádjuk és nagyra tartjuk…..
objektivfoto Családi fotózás 2010.11.17 11:40:00
Nem is tudom, mióta járnak hozzánk, hiszen először Eszter talált ránk, aki akkor még csak a barátjának készíttetett magáról képeket. Nohát azok a képek igencsak telibe…..
objektivfoto A kezdetek 2010.11.13 13:20:00
  Ez volt az első üzletem. Éppen nagy nap van, hiszen lecseréljük a címtáblákat! Már erre is jutott pénz! A képen kollégáim, Péter és Gyuri valamint a következő generáció: Kaszás Bence, a fiam. Talán 1994-et írtunk. Nagy reményekkel voltunk…..