Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tas_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balsai Kormánybiztos István, miután alaposan kivizsgálta a 2006-ban történt rendőri túlkapásokat, igazi jogállami törvényjavaslattal állt elő. Az ötlet lényege nagyon egyszerű, egyetlen mondat foglalja össze. „A 2006. szeptember 18. és október 24. között, a Magyar…..
Magyarország újabb leminősítése miatt a parlament költségvetési bizottságának összehívását kezdeményezte Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. A politikus szerint a Standard & Poor's, majd a Moody's adósminősítésével a kormány feltette a koronát eddigi…..
Ki kell ennek jönni Lábhoz! 2010.12.06 08:58:00
Aszongya ez a matolcsigyerek, hogy "havonta 30 milliárd forint bekerül az állami nyugdíjrendszer finanszírozásába azáltal, hogy a pénztáraknak nem utaljuk a járulékot", meg azt is mondja, hogy a "nyugdíjkassza hiánya 900 milliárd forint". Szedjük ezt össze! Mitől van ott hiány,…..
Sipos Péter blogja Tanácstalanul 2010.11.30 22:15:00
Az elmúlt napok egyik slágertémája a Költségvetési Tanács felszámolása. A téma engem személyesen is közelről érint, mert nagyobbik leányom éppen az első ágyúlövés előtti napon mondott fel a jelenlegi munkahelyén azért, hogy a jövő év elejétől Tanács apparátusába…..
Akkor tanultam meg ezt a kifejezést, amikor - immáron lassan negyven éve – Kalocsán katonáskodtam. Kopaszok az újoncok voltak, és ha valamelyikünk nem engedelmeskedett az elöljárónak, került szóba a kopasz bátorság, mint a szemtelenség szinonimája. Azt hiszem, ez a…..
Ma önkormányzati testületi ülés. Becsületesen felkészülünk mind a 20 napirendből. Számos kérdés, hozzászólás terve a gépben. A menetrend: polgármester előterjeszt, nem sokat beszél, mindenki, aki olvasta, tudja miről lesz szó. A van-e kérdés felszólításra vagy csend a…..
Tas_ 2010.11.19 11:31:52