Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subrimajoska

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Két baleset tanulságai 2011.11.08 17:27:00
Hogy még véletlenül se a munkaidőtöket raboljam el Valós Kilométer rövidnek nem mondható sztorijával, most csaphattok le rá, mikor már nem látni a szmogot az ablakon kinézve, mert lement a nap. Két koccanását és azoknak utóéletét követhetitek nyomon. Az egyik egyszerűen, a…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..