Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady__Chiara (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Hölgy keres urat 2012.07.06 10:21:00
  „22 éves, dögös, egyetemista lány vagyok. Látogass meg, ha kedves, ápolt, gáláns úriember vagy. Amit kínálok: erotikus masszázs, egy kis meglepetéssel. Kérlek, hívj!” Amatőr lány. „Fiatal, filigrán, játékos kedvű tinilány, hasonló kedélyű Urak jelentkezését…..
Lady__Chiara (törölt) 2012.07.11 15:58:04
Szerintem nem kell ennyire túldramatizálni a dolgokat, a negatívumokként felsorolt tényezők nem csak és kizárólag a szexmunkához köthetők. Például nem ez fogja megoldani az ember összes problémáját, és nem ettől érzi majd jónak az életét - de ez tényleg minden másra is igaz, én például sokszor a jó jegyek hajszolása után döbbenek rá arra, hogy ez mindössze egy kis szelet, ettől maximum kicsit büszkébb leszek magamra meg több ösztöndíjat kapok, az életem ettől függetlenól még lehet rossz vagy jó. Persze az embert kicsit megkavarhatja, hogy itt mindenféle új impulzusok érik, de ezt korántsem érzem olyan erősnek, mint mondjuk ha tudomisén, rocksztár válna belőlem ;).

A családi háttérről: egyrészt kissé általánosítónak érzem, hogy az ember csak és kizárólag érzelmileg borzalmasan sivár családi háttérrel lesz szexmunkás - az enyém például nem az, bár valóban nem tökéletes -, és ez nagyjából minden más általánosításra igaz, amit az ember akár ebből a könyvből szűrt le. Ilyen például a pénz imádata - szeretem, ha van pénzem, jó, hogy van, és valóban sokkal jobb függetlennek lenni, mint folyton a szüleimtől kérni, de ehhez nem kell az, hogy az embernek irtó különleges igényei legyenek. 15 éves koromtól 18 évesig minden nyáron dolgoztam, mert jobb érzés a saját pénzem költeni, a szexmunka viszont érdekesebb és jobban fizet, a jelenlegi, végzettség nélküli helyzetemben egyelőre a legjobb választás, ennyi.

"Ezekben a lányokban az is közös, hogy nincsenek barátaik, legfeljebb a kollégáikkal tartják a kapcsolatot, de csak a sorsközösség miatti szolidaritásból"

Ezt egész egyszerűen nem hinném, hogy igaz lenne. Nekem is vannak máshonnan barátaim, és a könyvben szereplők közül két másik lányt ismerek, ahol az egyiknek szintén vannak, a másik pedig egész egyszerűen nem az a nagyon barátkozós típus, de vele is jóban vagyok, és nem csak szolidaritásból beszélünk egymással, és nem csak munkáról:)

Összességében tényleg jó kis tabudöntögető írásnak tartom ezt a könyvet, de sajnos itt sem sikerült kikerülni azt a vélekedést, miszerint ez az egész valami hihetetlenül negatív dolog, ami csak bizonyos problémák miatt tud létezni.

Egy interjúalany a könyvből.
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..