Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekesz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a "méret nem minden", ha nem olvastál utána a következő nevezetességeknek, nagy valószínűséggel csalódni fogsz bennük - nem tagadom, én is jártam már így. Veletek mi a helyzet? Kicsivel több, mint két évvel az első rész megszületése után annyi komment, ajánlás és emailes javaslat gyűlt össze a…..
Alapvetően nem vagyunk azok a fajta turisták, akik minden helyet lehúznak, mert minden rossz, béna, retkes, büdös és drága. Próbáljuk előre felmérni a lehetőségeket, és ahhoz mérten megítélni az adott helyszínt, várost, látványosságot. Mindig kiborulunk az olyan nyavalygásoktól, hogy tetszett…..
Fekesz 2018.06.06 14:29:25
@ttomi1982: Velence: a túristák 90+%*a egy-két útvonalon járja be a várost úgy, hogy a város 10%-át sem látta. Le kel térni a főcsapásról és olyan helyekre lehet eljutni, hogy csak csodálkozol. Kicsit tovább tart, de nagyon megéri. Harmad áron lehet isteni pizzát enni és olcsóbb kis boltokban vásárolni mint a belvárosban.
Belsőség Mozgásban a cseh csoda 2010.11.11 17:34:00
Nem tudom, hogyan került Árpádunk szeme elé, de bizonyíthatóan ő volt az, aki átküldte nekem ezt a linket azzal, hogy: rapper a tatra mtx-ben. ...és az ominózus hivatkozás, a 34 perces kisfilmé, melybe unottam beletekertem, majd ennyit válaszoltam neki: na most én itt egy…..