Regisztráció Blogot indítok
Adatok
streizeter

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..
streizeter 2011.03.09 16:20:40
@Giraffa: A színező maláta pörkölt árpa, és nem rozs.
A rozsos kenyér minimum 15,1% maximum 39,9% rozslisztet kell, hogy tartalmazzon.
A rozskenyérnek minimum 40%-tól 100%-ig kell tartalmaznia rozslisztet.
A képen látható kenyér még 5%-ot sem tartalmaz.
(Forrás: Magyar Élelmiszerkönyv, és a régi tankönyveim)
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Két levelet is kaptunk luk ügyben, úgy látszik egyre nehezebb megfelelő minőségű kenyérfélét sütni. Ildi mátélszalkán vett tölthető kiflit, szmut pedig egy 89 Ft-os Auchan kenyérben talált hiányoságokat. Tisztelt Homár!!! Mellékelem a képet arról a kifliről amit ma…..
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Új országimázs-film tervem van. Van egy ország, abban az országban van egy üresfejű liba nem túl okos nő, és ebben az üresfejű libában nem túl okos nőben benne van a teljes magyar kulturális igény.Most ne elemezgessük Dundika testét, részben biztosan születési adottság,…..
Lantraman egy egészen abszurd levelet küldött nekünk, van benne részeges vezetés, mégsem részegen vezetés, meg egy emberhez több vezetői engedély párosítása. A nagy kérdés számomra az, hogy ha kijátszható is a rendszer, attól az még nem szabályszegés? Ha nem bukik le a…..
Emberiség elleni bűntett az élelmiszergabonák üzemanyaggá való alakítása az ENSZ élelmezésügyi szakértője szerint. Élelmiszerhiányt okoztak és az élelmiszerek árának emelkedéséhez vezettek az államilag támogatott bioüzemanyag-programok, a nem kívánt…..
Gergely kopácsolt egy sort a billentyűzetén, hogy jól közzétegyük a véleményét arról, hogy kell-e emelni a sebességhatárokat, vagy akkor már túl nagyok lesznek a különbségek az egyes járművek között, mivel akad pár jármű, ami emelés esetén sem 150-nel fog menni, hanem…..
A Zugügyvéd sok mindent látott már, de ez a történet, ha igaz, és miért ne lenne az, nagyon szánalmas képet fest a hivatalok működéséről. Okulásul közzé is tesszük ezt a levelet, forduljon mindenki bizalommal Munkaügyi Felügyelőséghez! Tisztelt Zugügyvéd! A következő…..