Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benar

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benar 2011.02.15 18:11:18
@L1GH7: Ezt akartam mondani!XD
Értékelés: Be vallom őszintén, kicsit hiányoltam a felvezető intrót, de sebaj. Összefüggően beszéltél, nem voltak nyelvbotlásos bakijaid, viszont az angol kiejtéseden még van mit csiszolni. Nagyon sajnálom, hogy nem saját felvételeket tettél a videóba. Sokkal nagyobb átütő…..
EDIT: A soron következő cikk szintén a zene rovatba fog menni, és egy ehhez hasonló "kedvcsinálóra" tessék számítani.Hűha, hát hogy ennyire ne legyen visszhangja annak, hogy újra él a blog, tényleg nem számítottam... Nem tudom meddig húzzok így. Na, de a lényeg, a mai…..
Benar 2011.01.11 16:46:10
@Mo$qUiTo:
OFF:Az kuva nehéz(egy elsődleges fegyóhoz se oldottam még fel)
ON:COOL cikk.
Benar 2011.01.24 17:18:09
@Mo$qUiTo: OFF:Tom hogy nem ide tartozik,de kérlek mond már meg a steam neved!XD
Ha nem szeretnéd megmondani a nyilvánosság előt:
E-MAIL:benar2010@citromail.hu
  A hangodból megítélt korod és a "már megint egy CoD videó" ellenére kellemes csalódás volt ez a videó. A szöveget nem tudom hogy olvastad-e, vagy sem, mindenesetre nagyon tetszett, összeszedett, kerek volt, nem akadtál el benne. Tény, hogy nem volt tökéletes, de…..
Az introban volt egy vízjel (gifsoup.cc ?) ez nem tudom hogy mi, de legközelebb próbáld meg ezt elkerülni. A mikrofon továbbra is zavaró de őszintén szólva a videó felénél már megszoktam. A képminőséggel nem volt gondom, kivéve az introt, mert az eléggé homályos volt. A Nap…..
Benar 2010.12.16 15:49:40
@S.T.A.L.K.E.R: Igazad van az tényleg az.A NEVÉBEN BENNE VAN!
De most komolyan,alig mutattál valamit a játékról.
2 pályából mutattál valamit+a múzeumos öldöklésed.
Multiról semmit nem mutattál.De mit mondok!Ott van még a nagyon jó kooperatív mód,avagy a "spec ops".Arról sem mutattál semmit
@Rábert: Na most nincs jogod szólni a videóhoz.Mert a tiéd is,és ez is inkáb egy reklám mint bemutató.TE EGY KEZDŐ VIDEÓS VAGY,EZÉRT NINCS JOGOD ÉPÍTŐ KRITIKÁKAT ADNI!!!!
Mármint olyat nincs,amikben szidod a másikat,meg hogy az enyém jobb.
A te videód se olyan jó,mert te se mutattál sokat. Se multi,se "spec ops".
Csak a single,de az is nagyon hiányos,mind itt,mind a Rábert videójában.
PONT
Benar 2010.12.19 18:13:30
@Just a Hero: Aha oké,de annyira utálom ha egy ember egy ugyan olyan munkát kritizál ROSSZUL,mit amilyen a övé.
Az ilyenek nem tudják értékelni a többi kezdő munkáját,csak a nagyobékat.
Ez sztem annyira szemétség.Meg most csinál egy hasonlót mint az övé,erre jön hgy ennél sokkal jobb az enyém,meg ilyesmi.
@Borsesz:Ez is igaz,de nem olyat amit már leírtam.ITT A PONT.XD
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Murphy úr úgy látszik nem alszik, még karácsonykor sem, ráadásul a mi kárunkra jelen esetben. Történt…..
Benar 2010.12.26 12:55:42
A KF bemutató vezet.
@ateszka1: Én is így szavaztamXD
Szerintem a legnagyobb gond itt a koncepcióval volt: nem tudtad eldönteni, hogy igazából bemutatót vagy kritikát szeretnél csinálni. Az elején lévő felolvasásból arra gyanakszom, hogy kritika lett volna. A mondanivalóval igazából nem volt gondom (még akkor is, ha ezeket már mind…..
Benar 2010.12.12 18:20:43
@Gutty: Az sztem nem a TV,hanem a játékban beszélnek.Bár amikor elcsitulni,tényleg olyan mint ha menne a TV.XD
@Rábert: Miért írod mindig a üzeneteid után hogy:
Üdv:Rábert
?????
Olvastam erről a játékról, hogy bűnrossz és gyalázatos. Ezt kiadták mindenféle platformra, számítógépekre is, de lehetetlennek tűnt hozzájutni egy példányhoz, úgyhogy inkább kirakok róla egy videót. Nem is tűnik bemutathatónak, mert igazából játéknak sem lehet nevezni. Itt…..
Hát nekem i selérkezett az idő, hogy tisztázzam szerepemet az Anomaly blogban. Nos, a helyzet az, hogy mint Mo$qUiTo is mondta, egyszerűen szerintem sincs értelme kockulni. Elveszi a csomó időt, egyszerűen semmi kamatoztathatót, vagy továbbvihetőt nem tud szolgálni. Általában…..
Mo$qUiTo Reggelt/Delet/Estét/ki hol jár a napban.. Itt a beígért összehasonlítós cikk..Ma szintén egy igen vitatott kérdést veszek górcső alá. Melyik Killstreak Reward a jobb? az AC130, vagy a Chopper Gunner[ergo AH64 Apache/Mi28 Havoc]? -Mind a kettőért 11 killt kell elérnünk…..
A Gepárd fegyvercsalád az amerikai romboló puska koncepcióra adott válasz. Mi is ez a 'romboló puska'? Az ilyen típusú fegyverek mottója a következő: A néhány dollár értékű lőszerrel megsemmisíteni a több millió dollár értékű vadászgépet, harckocsit, radar-állomást,…..
Bug News Nézők küldték... 2010.11.02 10:37:00
Hello! Ismét itt van néhány új kép amelyet a nézőktől kaptam! Köszönet a képekért: c. Santana, Attila. A bejegyzés alatt pedig ott van az új videó, aki még nem látta azonnal nézze meg! :)    ..
Benar 2010.11.24 17:22:43
@Rainse: Ja,tényleg!XD
Sanyaa Először is egy képpel készültem neketek: Itt a kép. Nagyítsátok ki, mert kis méretben gyatra a minősége. :D Másfelől meg egy kis videót csináltam, a naprendszerről. A minőségért elnézést -jobb lett volna -  csak máshogy 2 óra lett volna és sietnem…..
Benar 2010.11.14 17:31:29
@save552: A plútót nézhetjük bolygónak,de az nem a MI naprendszerünkbe tartozik.Egy úgynevezett "Kuiper-öv"-be tartozik.
A méltán legendás hírnevű Medal of Honor sorozat legújabb, alcím nélküli tagja eléggé megoszlatja a véleményt. Van aki szerint az egyik legjobban sikerült FPS, míg mások szerint egy unalmas, monoton, rossz játék. A következő sorokban a saját véleményemet olvashatjátok az új…..
Benar 2010.11.14 17:24:06
@Meggyes: Igazából a multi azért nem lett olyan k*rva jó mert a DICE csapatának rendkívül kevés idő állt rendelkezésére.
Mo$qUiToNem olyan régen volt lehetőségetek leírni kommentbe, hogy melyik rovatba vártok új cikket. Ez most ugyanez, de most a soron következő írás témájához kérném segítségeteket.Tehát: Haditechnika rovat 14. Fegyver ismertetésébe kéne ezek közül választani:-HK MP5K sorozat…..
A.N.O.M.A.L.Y. FAIL!XD 2010.11.03 20:00:16
Emberek!XD Ezt kötelező megosztanom veletek. Csak nézzétek hogy élveziXD  ..
Mo$qUiTo Delet! A mai cikkem egy kicsit kilóg az eddigiekből, ez alkalommal egy listát készítettem, a legocsmányabb fegyverekről. Szigorúan az én véleményem, ezért kommentekbe szívesen várok további szépségeket. :) Vágjunk is bele! A lista tizedik helyezttje az orosz új…..
Benar 2010.11.12 16:37:29
@Atilye: teljesen eggyet értek!sztem a WA2000 szép fegyó,de ízlések és pofonok.XDde sztem nem nagyon számít hogy egy fegyó hogy néz ki.de attól még fasza cikk.