Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forgómorgó

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Kell a kicsi turbómotor? 2014.08.04 09:36:49
Összecsapnak a katalógusadatok a valósággal, kicsi turbómotorok a kétliteres szívóval: melyik benzines fogyaszt kevesebbet? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
forgómorgó 2014.08.04 14:59:36
@ommm: Minden sorral teljesen egyetértek, de ez a hozzászólás egyenlő a ködgép bekapcsolásával. Maradjunk a tényeknél. A cikk összehasonlító adatokat közöl táblázatos formában, amiből az olvasó számára kiderülhet, hogy a valóságos tömeg- és fogyasztási adatok mennyire térnek el a gyártók által kiadottól.Csak annyi a súlyos bökkenő, hogy a tömegadatoknál éppen nem a gyártók által kiadott adatokkal dolgozik, a fogyasztásnál pedig a gyári adatokat helytelenül idézi. Ezzel az a baj, hogy bizonyos gyártókat ezzel indokolatlanul sárba ránt, bizonyosakat indokolatlanul felmagasztal. És -az összeesküvés-elméletekre fogékonyak legnagyobb örömére- véletlenül megint a magyar (és német) sajtóban szokásos előjellel, elsősorban a Golf érdekében. Na ez a gáz, mert a hitelességre megy. Lásd ADAC.
forgómorgó 2014.08.04 16:01:52
@ommm: :) Jól van, látom, már padlógázt adtál a ködgépnek... ez nem vall valami egyenes jellemre. Én itt valami egészen másról: a cikk elemi hibáiról az abból levonható helytelen következtetésről, valamint a hitelességről beszéltem, persze ezt Te is jól tudod. A cikkek tartalma pedig a Ti felelősségetek.
forgómorgó 2014.08.04 18:23:44
@ommm: Húúú, hát....izé....aztaku...megint belefutottam. Ennyi erővel egy karalábéval is beszélgethetnék, annak is hasonló IQ-ja, csak kevésbé osztja az észt. Na én innen léptem.
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
forgómorgó 2012.04.04 21:59:36
@6.Lenin: :) Ez csak azért nem életszerű mert az új ELNÖKÚR sérthetetlen lesz, és az ilyen éles kirohanások esetére feketeautós osztag várja majd a házelnök jelzését.

Egyébként úgy látszik, az elnökjelöltséghez elengedhetetlen, a renben lévő doktori értekezés. Kik is igyekeztek ezt mostanában lelkesen és rövid úton bizonyítani a közvélemény előtt? :)
forgómorgó 2012.04.04 22:20:38
@6.Lenin: Sokan hasonlítják Putyinhoz, nem?
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
forgómorgó 2012.03.11 14:25:04
@lüke: :) Jól hangzik, de mit is jelent? Nem fejtenéd ki ómagyarul is?
(Ne haragudj, nem tudtam megfejteni a kódolt üzenetedet, talán annyi mentségem lehet, hogy nem vagyok egy mai gyerek...)
forgómorgó 2012.02.03 00:09:25
@kewcheg: Megmondom a házkutatás után mi történne: a helyszíni szemle megállapítja, hogy semmilyen adat nem támasztja alá a bűncselekmény gyanúját, az autó nem volt törve, papírjai és azonosítószámai makulátlanok, így a rendőrség nem foglalhatja le. Az autó a következő napon eladásra kerül, egy külföldi állampolgár (jó esetben egy dunaszerdahelyi hajléktalan) részére, a magyar rendszámot leadják az okmányirodában, és bár az autó kikerül a magyar hatóságok látóköréből, az autót természetesen idehaza értékesítik, alkatrészenként. A nyomozást lezárják, a lopott verda tulajdonosa panaszát elutasítják, hiszen Szlovákiában nem lehet ám nyomozni! A történet nem a fantáziám szüleménye :(
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
forgómorgó 2012.01.15 22:10:15
@31/48: Az nem egy éhes mackó, hanem két tagbaszakadt uzsorás, aki minden este elveszi az összest nehezen megkeresett pénzt tőlünk, nehogy sátort vegyünk belőle, azután ránkzárja az alapnélküli ház ajtaját. S hogy mit akar ezzel? A telket.
forgómorgó 2012.01.15 22:41:53
@31/48: Bizony nem kockázatnélküli a vállalkozás. Nem az a kérdés, hogy honnan szerezz eszközöket (a termékeket az uzsorás is keletről veszi), hanem az, hogy miből vedd meg. Hogy vehetnéd rá az uzsorást, hogy hagyjon nálad az önálló termeléshez,a fejlődésedhez elengedhetetlen beszerzésekhez elegendő pénzt? Két lehetőség biztosan van. Esetleg megmondod neki: ha nem éri be kevesebbel, semmit se kap? Vagy mostanság, a nagy földrengés idején más hasonló nyomorultakkal összefogva egyszerre elhagyod a menthetetlen házat és oda bezárod az uzsorásokat.
forgómorgó 2012.01.15 22:51:44
@31/48: De jó is lenne, de félek, ez nem működik. És hogy üldözzük el? Úgy hogy becsinálva elfogadjuk minden játékszabályát? Így nem fog menni. Ha hízelegve szépeket mondunk neki, szakmát változtat és elmegy virágkertésznek? Túl erős, és mérhetetlenül sok pénzét kölcsön akarja adni nekünk bármi áron és évezi, ha fegyvert szorít a halántékunkhoz!
Ma, pontosabban már tegnap, Makón jártam, egy ottani civil szervezet meghívására. Érdekes kérdéseket – és a program végén még csodaszép makói hagymát is – kaptam, melyek közül most egy olyan felvetéssel foglalkozom, amelyet régebben első hallásra élből el szoktam…..
forgómorgó 2011.03.19 18:18:02
@manyike: Szép ember ez a Gulyás is. Ennyiért vajon mit lehet bérelni? Értem én, neki is nehéz lehet mostanában, két lakása is van, biztos emelkedtek is a törlesztőrészletek, mondjuk havi 625 ezerre.
forgómorgó 2011.03.19 19:00:13
@hoplita: Ez a szellemes, fidesz-sajtóosztály-stílusú közlemény kicsit ciki egy radikális párttól. Én egy dörgedelmes egymondatosra tippeltem volna. Talán tényleg változnak az idők.
forgómorgó 2011.03.19 19:18:43
@hoplita: Igazad lehet, de régebben komolytalanabb ügyekben is is volt pl. egy-egy spontán gyülekezés, vagy rosszul emlékszem? Így tényleg nem lesz benne a híradókban.