Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phaszfej2

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vagyunk akik nem szeretünk vagy nincs időnk rendet rakni, takarítani. Ilyenkor gyakran csak elrakjuk a szekrény mélyére a rendetlenséget okozó tárgyakat, a koszt pedig besöpörjük oda, ahol nem látszik. Aztán szép lassan a szekrényt már nem lehet becsukni, a szőnyeg alatt púposodó porban pedig…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
IDDQD Heti retro: Tir Na Nog 2010.12.16 12:00:00
A heti retróban a játékok alkotóiról szólva általában lelkes fiatalokról írok, akik egyetem mellett vagy után hoztak össze játéktörténeti remekműveket. A Tir Na Nog ebből a szempontból kivétel: meglett középkorú emberek készítették, akiket főleg a pénz motivált. Ehhez…..
phaszfej2 2010.12.16 16:36:22
Skizotéria Cannabis, bajok, csajok 2010.12.15 13:36:37
Több olvasónkban fölmerült a kérdés: mit lehet kezdeni a cannabis, magyarul a marihuána problémával skizofrén beteg esetén?  Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon. Többen kérdeztétek, mit…..
phaszfej2 2010.12.15 20:13:54
IDDQD Felkelés a haláltáborban 2010.12.15 12:45:00
(Remélem nem most törik meg az a hagyomány az IDDQD-n, hogy lehetett bármekkora vita is, a kommentelők nem jutottak el egymás durva sértegetéséig, a sok potenciális magas labda ellenére is nagyjából megúsztuk nácizás, cigányozás és zsidózás nélkül, szóval nagyon jó lenne, ha…..
csox Szaloncukor 23+1 2010.12.15 13:07:00
 Összejöttünk, hogy az idei szaloncukor-kínálat egy részét teszteljük: összesen huszonháromfélét kóstoltunk végig, aztán egy asztal alatt megbújó csomagból előkerült a huszonnegyedik. Jobban bírtuk, mint hittem volna.  Próbáltunk lehetőleg kimért szaloncukrot…..
Modorosblog Az Orbánfóbiás 2010.12.07 07:00:00
Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
„A lány elkezdi keresni a srác hibáit, csak azért, hogy végre megfelelő indokot találhasson a szakításra. És ha valakiben hibát keresel, azt meg is találod” – titokzatos Levélírónk nem hajlandó elárulni, hogy történetének melyik szereplője ő, ezzel is tovább…..
Szombat este a Tűzraktérben minden összesen 8 bitről fog szólni: Beregi Tamás Pixelhősök című könyvének tartanak egy bemutatót délutántól, majd nyolc órától élő koncertek, természetesen Commodore 64-en, és sok más hasonló eszközön performálva. A belépő 800 forint…..
phaszfej2 2010.12.03 15:57:47
„Leírta, hogy pár hete megismert egy lányt a chat-en és megvolt már az első randi is. Állítása szerint csak „kipróbálja” őt, semmi komolyat nem akar tőle” – állítja következő Levélírónk, akit csak az a momentum tartott vissza a lepattanástól, hogy…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
Talán csak átmeneti állapot, és holnap visszatér a pokol, de ma olyan simán mentem végig a többnyire dugóba roskadó Pesti rakparton, mintha vasárnap délelőtt lett volna. Nem is ezen az oldalon szoktam haladni, általában Budáról nézek át a pesti állóképre, de ma a Margit híd…..
phaszfej2 2010.11.16 15:15:16
@sosoleszo: tévedel. a hidakat lerobbantják, mert leesnek a folyóba. csak a föld színén álló holmikat robbantják föl
phaszfej2 2010.11.16 16:13:10
@teabore: és ki nem szarja le a véleményedet?
Elég nagy jóindulat kell ahhoz, hogy elismerjem Kozi igazát abban, hogy a lenti képen látható tábla ki volt takarva, nagyon olyan szögből kell nézni, de még úgy is látszik. Lehet, hogy hülyén helyezték el, de nem vagyok benne biztos, hogy jól jár azzal, hogy a feljelentést…..
 Különösen a falvakban jellemző, hogy egyesek sportot űznek a támogatásokkal való visszaélésekből, papíron elválnak csak azért, hogy magasabb családi pótlékot kapjanak. Ez a gyakorlat különösen igazságtalan azokkal szemben, akik elveszítenek egy szerető férjet, egy…..
phaszfej2 2010.11.16 13:46:08
@VaTi: te kis katicabogár
phaszfej2 2010.11.16 14:09:21
@VaTi: minek okoskodol, ha buta vagy? ha okoskodol, csak a butáknak tűnhet úgy, hogy okos is vagy. agyas kakas vagy, katica
phaszfej2 2010.11.16 14:47:29
@VaTi: Jól van, nem gecizek. Én csak azt írtam, hogycigókkal nem volt még bajom. Azt nem mondtam, hogy ezzel azt állítom, hogy nincs velük probléma. Egyébként szerintem nem lenne. Mert ha a törvények és a rend megvannak, akkor nem számít, hogy ki honnan való. A cigány se lopna, ha mi, többségben lévő nem cigányok ezt nem hagynánk.
 Egyik autóhiteles olvasónk arra panaszkodott, hogy nem elég, hogy a múlt hónapban az induló részlet másfélszeresének megfelelő összeget kellett törlesztenie, a Merkantil Banktól kapott elszámolás szerint a brutális árfolyamkülönbözet miatt - a több mint két és fél éve…..
phaszfej2 2010.11.12 19:05:07
Nahát igen, ezért nem kell járni, meg összeköltözni, mindig mindenből csak a baj van!A kép innenA level megirasanak alaptortenete, hogy miutan mar kimondtuk, hogy szakitunk, megprobaltam a lany lakasobol elhozni a szemelyes targyaimat az elore megbeszelt idopontban. A dolog ott kezdett…..
phaszfej2 2010.11.12 18:46:46
Slágertéma a 98%-os különadó, már a Zugügyvédnél is érdeklődnek a jogszabály egyszerű áldozatai.Tisztelt Zugügyvéd!Sürgős segítséget, tanácsot kérnék a frissen bevezetett 98%-os különadóval kapcsolatban. Apám 25 évig mozdonyvezetőként dolgozott a MÁV-nál, majd 2009…..