Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kircsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
kircsi 2011.11.13 21:02:47
@csodatévő dzsagodar: Próbáltam kultúráltan megfogalmazni, hogy ostoba vagy, de nem értetted meg. Viszont bebizonyítottad, az újabb hozzászólásoddal is, hogy funkcionális analfabéta is vagy.
kircsi 2011.11.13 21:38:55
@dtatar: Meg van humorod is, de írtam, hogy izlésekről nem vitatkozunk. Bár tény, hogy 18 éve hallgatom a Quimbyt, de öregnek magamat sem nevezném, viszont, ha valaki azt állítja, hogy 19 és fél évig nem lehetett hallani a quimbyről, akkor számára az a legjobb feltételezés, hogy fiatal. Aztán persze bebizonyítja magáról, hogy kár volt a legjobbat feltételezni:)
kircsi 2011.11.13 19:51:47
@csodatévő dzsagodar: Hogy fiatal vagy és tudatlan, az egy dolog. Amint ezt elkezded híresztelni, na az már gyász. Izlésekről meg nem vitatkozunk.
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
kircsi 2011.08.10 21:14:28
@gmower: offolni bárhol és bármikor lehet legjobb tudomásom szerint, csak az a baj, ha az offoló nem jön rá, hogy offol. Milyen szép mondatot sikerült összehoznom, Én kérek elnézést.:)
kircsi 2011.08.10 22:03:48
@neoteny: Mivel sajnos munkámból adódóan találkozom hasonló emberekkel, ezért merem kijelenteni, hogy bár egyáltalán nem értek vele egyet, nem szimpatizálok a cselekedeteivel de el kell fogadnom, hogy így döntött, mert sejteni vélem az indokokat. Nem azt jelenti, hogy ezek az emberek, nem kapnak segélyt és magukra vannak hagyva, mert igenis kapnak, csak nem tudják kezelni. A jelen helyzetükben pedig semmi perspektívát nem látnak, az a szörnyű, így próbálják magukra irányítani a figyelmet, (következő az önpusztítás, öngyilkosság) mert ugyan lehet általánosítani, mert egyszerű, de ha engem születésemtől fogva leköpnek egy olyan dologért amiről nem tehetek csak beleszülettem, akkor Én is baromi pipa és elkeseredett lennék. Ezeknek az embereknek egy nagyon jó pszichiáter kéne, akinek talán lenne esélye jövőképet adni nekik, kiszakítani Őket a nihilből.
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
kircsi 2009.10.18 20:07:04
@jacobsson: Kenyeret és Cirkuszt, röviden ennyi. Az utcaseprésben, bár tényleg produktívabb, az égegyadta világon semmi szórakoztató nincs, még az utcaseprő számára sem, ezért nézz vasárnaponként F1-et, labdarúgást vagy golfot.