Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Snoop továbbra is Jamaikában reinkarnálódik, Justin Timberlake pedig lehúzta az utolsó bőrt is a Suit & Tie-ról - nagyjából így lehetne felvezetni a két előadó új klipjeit, amelyekben Snoop lassan tényleg úgy néz ki, mint aki a dabasi búcsúban lőtte volna a rasztafári…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Nem elég, hogy a Green Day rosszabbnál rosszabb dalokkal készül a háromrészes lemezmegjelenésük első kiadására, a zenekar most külön telefonos játékot is kap. Pontosabban az Angry Birds készíti el belőlük a saját zenei verzióját, amiben az Oh Love-on kívül egy új dal, a…..
A legutóbbi Green Day-videó nem igazán nyerte el a tetszésünket, a mostani pedig talán még kevésbé igaz, nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a hivatalos klip, mert egyelőre semmi konkrét információ nincs róla, csak ez a felvétel. Ezen viszont annyi látszik, hogy a Green Day egy…..
tenke 2012.09.04 16:36:03
Egy interjúban nemrég azt nyilatkozta Slash, hogy hiába iktatták be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába és kapott külön csillagot Hollywoodban, addig nem lesz elégedett, ameddig nem szerepelhet egyszer Amerika kedvenc plüssfigurás tévéműsorában, a Szezám utcában. A gitáros…..
Valószínűleg sokan tisztában vannak vele, hogy Jack Black színésznek van egy zenekara, amit Tenacious D-nek hívnak, amivel rendszeresen koncertezik és lemezeket ad ki. Ahogy Black filmjei, úgy a zenekara sem a komolyságáról híres, így némiképp furcsán hat a nevük egy olyan hírben,…..
Autóverseny amiben kiszállhatunk a járgányból. Az új NFSben megtehetjük, ugyan nem akkor amikor a kedvünk tartja. De a sztori különböző pontjain hősünk kiszáll a verdájából, hogy látványosabbnál látványosabb akciójelenetek közepette beszálhasson egy másik járgányba…..