Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geri1984

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár ebben a történetben nincs szó autókról, de közlekedési morálunkról igen. Levélírónk (kérésére név nélkül szerepeltetjük posztját) egy biciklistával találkozott, aki nemcsak veszélyeztette őket, hanem még rá is tett egy lapáttal. Gyakran szerepelnek itt a…..
Örökös téma a különféle parkolási társaságok magatartása. Az évek során már én is el tudtam fogadni, hogy bizonyos zónán belül szükséges a parkolási díj az utcán is, különben nem lehet helyet találni. A mértéken lehet vitatkozni. Meg azon, hogy kerületenként más…..
Geri1984 2011.09.28 09:45:19
@xaba99: Tudom... ismerem... alattomos állatfaj az biztos!
Én kifizettem a bírságot, ahogy a cikk író is elismeri a bűnösségét. sajnos itt ismét a rendszerrel van baj... de hát persze csak nekünk akiket érint mert akik szedik a díjakat így a legjobb... még jó hogy mindig minden értünk van :):):)
autózz! Jogos a büntetés? 2011.07.27 10:21:00
Szép reggelt kívánok! A balatoni időjárásról csak annyit, hogy javul, de én is nemsokára megyek már haza. De ne is foglalkozzunk ezzel, hanem inkább shG levelével, aki a Győrszol munkatársaival akasztotta össze a bajszát. Direkt lecsaptam a történetre, mert én is Győrben vagyok…..
Járdán parkolni alaphelyzetben tilos, ha nem engedi semmi jelzés. Sokszor nem akadályoz senkit. De ha mégis? Nem tudom, hogy a képen szereplő sötét Rover vezetőjének megfordult-e az már a fejében, hogy a zebrát kerekesszékkel is használnák, és pont odaállt, ahol éppen könnyedén…..
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
A tegnapelőtti posztot is jegyző Misinator egy másik furcsaságot is küldött Miskolcról. Az a parkolás önmagában is fura, amiről a történet lényege szól, de esetleg ha valaki tudja, azt is kifejthetné, hogy vidéken (nem csak az említett városban) miért jellemző tényleg az, hogy…..
Geri1984 2011.03.17 15:37:19
@qwertzu:
Jobb ha áttérsz a láncra... :):):)
Amúgy ne mondja nekem a postoló hogy egy dudát nem nyomott vagy nem kiabált ki az ablakon..??
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
Többen már a véremet szívták, mert az elmúlt két napban nem volt új poszt, sajnos történt egy kis (nagy) vis major esemény, ami miatt nem tudtam időt szakítani még az alvásra se nagyon, de most már akad ennyi időm rá, úgyhogy Xezs kap egy kis teret az elakadásjelző…..
Vannak a KRESZ-nek olyan homályos, megfoghatatlan részei, ami nincsen számszerűsítve, tulajdonképpen az emberekre bízzák a helyzet felmérését és értékelését, azt is rájuk hagyva, hogy ennek fényében döntsenek például arról, hogy mikor indokolt például a ködfényszórók…..
autózz! Miii vaaaaan??? 2011.01.11 21:59:00
Nekem ma hazafelé egy túlzottan is aktív passatos tesztelte a reflexeimet az M3 bevezető szakaszán, ZAti meg tegnap egy látszólag ultrapasszív autóval akadt össze. Aztán amikor elhaladt mellette és átnézett, egy merő idegbajjal találta magát szembe. Meg talán egy kis…..
Találós kérdés is lehetne akár a címből, biztosan gyorsan kitalálná a többség, hogy mi az. Bár "csak" tilosban parkolásról van szó, az újévi, zebrán történt gázolás miatt talán sokakban felmerül, hogy egy ilyen kis semmiség is lehet baleset okozója, ha a…..
Geri1984 2011.01.05 11:40:56
@metalheart: Nem irigység! Miét van az hogy más is tud normálisan parkolni! Akkor ő miért nem? Vagy különbnek érzik magukat? Természetesen lehet valaki figyelmetlen! De ezek a példák nem azt mutatják.
Amúgy egy kérdés:
Kinek lehet ilyenkor szólni? Bejelenteni? Ismerősöm egyszer megpróbálta a rendőrséget (garázsa elé álltak). Akik nagy nehezen felvették, majd közölték hogy a közterületeseknek kell jelezni. Azok persze a rendőrökre mutattak! Miért nem lehet létrehozni egy ilyen alosztályt a rendőrségen? Külön telefonszámmal? Nekik is jó mert pénzt szedhetnek és azt szeretnek.
Én Tibor helyében az egész parádé végén tuti nem dudáltam és villogtam volna rá egy ilyen baromra, mert ki tudja, mire képes, ha a kamionos ennyire vissza tudta szivatni. Elmebeteg az ilyen folyamatosan fénykürtölő-dudáló, kamionra személyautóval ráhúzó ember. De itt ezen már…..