Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dir81

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD 8 biten jönnek a cylonok 2012.01.05 15:05:12
Vagy 16-on, tökmindegy, a lényeg, hogy a Collegehumornál most éppen minden idők egyik leg........................... (a felhasználó tölti ki, én a "túlértékeltebb" jelzőt használnám, de nem akarok itt különösebb hitvitát generálni) sci-fi sorozatát, a Battlestar…..
IDDQD Felesleges cenzúra 2011.12.14 17:02:00
Megvan az unnecessary censorship mém? Ha nem: ennek a vicc-archetípusnak az a lényege, hogy egy szövegből olyan részeket sípolunk ki (vagy képen kipixelezünk), amelyeknél erre semmi szükség nem lenne, viszont a hallgató (néző) automatikusan arra asszociál, hogy a szereplő eredetileg…..
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
A nagy kinectezés, move-ozás, retrózás közben ne felejtsük el, hogy ma indul be igazán az OnLive nevű on demand játékszolgáltatás, ami egyes szakértők szerint az egész játékipar jövőjét meghatározhatja. A rendszert másfél éve mutatták be egy fejlesztői konferencián, és…..
Dir81 2010.11.18 14:56:18
@Alikam: Nem tudom mennyit kér majd el az onlive a játékokért, de maga az alapcsomag túl drága, ekkora különbségért nem vált sok ember. 100 az onlive, 150ért meg veszel egy xboxot, amihez legalább már net se kell, nem kell félni a lagtól, mert a nappalidban számol. Ez olyan mint az on demand video, az se irtotta ki a hagyományos megoldásokat. Pl 4-5 fontért megnézhetem a Vasember2t a tvn, viszont 9ért meg megveszem dvdn és örökre az enyém, nem csak pár órára.
A Steam dominanciája kinyírja a konkurenciát! - sopánkodnak a brit játékbolthálózatok, és online terjesztők kórusban. Az ő nézőpontjukból a Steam a gonosz óriás, ami a monopolhelyzetével visszaélve eltiporja a pécés játékipart (állítólag a pécés játákok digitális…..