Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxyore

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Kiberháború 2013.03.20 18:06:43
Új rovattal és új szerzővel nyit a Buhera Blog, elkezdünk a kiberháborúval is foglalkozni. Hogy miért? Mert minden napra jut egy (két, három…Szerk: most éppen a TeamSpy sztori) olyan hír, ami arról szól, hogy az interneten komoly dolgok folynak sok-sok ország részvételével, és…..
Nagyon-nagyon kérdőjeles a cím, bár a Develop nevű portálnak név nélkül nyilatkozó bennfentes szerint nyugodtan lehetne kijelentés is: az Electronic Arts már próbálgatja, mit tud az Xbox 360 utódja, a még nem létező, következő konzolgeneráció előfutára. A Develop csak annyit…..
Nagy az Isten állatkertje, és már az is egy érdekes filozófiai kérdés lehet, vajon egy ingyen kapható de egyben pénztszaporító virtuális szarvasmarha, vagy az ezt a gáláns ajánlatot gondolkodás nélkül simán készpénznek vevő "Igen, yes, click, dunno, gimme" és…..
maxyore 2011.02.22 13:45:50
@MetálFater: 4 azaz négy program használatával...

Mármint az OpenBSD és három azon futó alkalmazás? :)
A Steam dominanciája kinyírja a konkurenciát! - sopánkodnak a brit játékbolthálózatok, és online terjesztők kórusban. Az ő nézőpontjukból a Steam a gonosz óriás, ami a monopolhelyzetével visszaélve eltiporja a pécés játékipart (állítólag a pécés játákok digitális…..
maxyore 2010.11.12 11:13:37
@thinkEdem: mennyire kell low-endnek lennie egy gépnek, hogy a használatot zavarja egy 0% cpu-t és cirka 30Mb memóriát fogyasztó service?