Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinister-dexter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy sértődött válasza Járai mondataira van olyan szürreális, mint a FIDESZ múltkori reakciója az amerikai nagykövet interjújára. Úgy látszik a kormányzati teher egyre jobban összeroppantja őket, vagy nem tudom, mi lehet velük. Az ember csak olvassa a kormany.hu-n a nemzet…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy csatlakozott a T-Mobile Biztonsági Programjához. Úgy látszik, nem csak a gázszolgáltatók szeretnek a rokonsággal szerződni:A T-MOBILE a mai napon kapott szerződés-kiegészítés szerint csatlakoztatott a "Biztonsági Programhoz". Én…..
sinister-dexter 2011.11.16 10:34:42
@metal: Lám,vannak becsületes szolgáltatók is.Érdekes a megmondóember hozzáállása...a nem megfelelő szolgáltatásért fizető és átvert felhasználó az lúzer,paraszt,debil stb? Mindegy ,őt minősíti.
A T szerintem sem felhasználóbarát.Nálam kerek perec megmondta a "szakember" mennyit kér
Nigel Jones és Roger Moorhouse brit történészek, a Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása címmel szerveznek németországi luxus Hitler-túrát. A nyolcnapos program keretében felkeresik az 1923-as sörpuccs helyszínét, a Sasfészket, Hitler szülővárosát,Braunaut és…..
sinister-dexter 2011.02.08 14:53:06
@Pepe135: egyszer
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
Egy kis nosztalgia, mai dizájn és webkettes lendület. Úgy tűnik ezt a receptet próbálja alkalmazni több márka is, és így igyekszik új életet lehelni a régi termékekbe. Ezen az úton indult el többek között a SeMe Original csapata, akik fiatal tervezőket alkalmazva próbálják meg…..
sinister-dexter 2010.11.12 11:58:06
autózz! Tudom, hogy ki vagy! 2010.11.11 16:22:25
Ha egy autó fel van matricázva céges reklámmal, elég könnyű rájönni, hogy ki vezette, főleg, ha egy viszonylag kis cégről van szó. Tamás egy ilyen, webcímmel ellátott autó vezetőjére rágott be, miután nem volt épp előzékeny vele szemben. A személyiséghez kötődő jogok…..