Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KidFace

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy brooklini genget éppen egy térfigyelő kamera alatt ért a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Üldögéltek, aztán az egyik gondolt egyet, hozott egy fejszét, hogy kivágja a járdán a fát, amihez egy kerékpárt láncoltak. A fa tíz perc alatt meg is adta magát, derékba tört.…..
KidFace 2011.06.10 18:52:11
@nyehehe: te barom, és ha vágásra szaporítanál embert azt gond nélkül mészárolhatnád ennyi erővel?

Dél-Amerikában írtják az esőerdőt, hogy olajpálmát ültethessenek a helyébe, mert a biodízel akorra business. És arról nem beszélve, hogy a gyorsan fluktuálódó haszon növények milyen módon borítják föl a talaj CO2 megkötő képeségének stabilitását egy természetesen elöregedő vegetációhoz képest még csak most kezdik kutatgatni.... már persze azok, akik nem a business-től függnek....
KidFace 2011.06.11 10:24:18
@Kis ember: :D

Nem nem azt gondolom, mert a fenyőfák nem tenyésztenek embereket eszmék miatt gyilkolásra.
Persze van meghitt szentsége és ezáltal szeretet generáló hatásként jól hasznosul a fenyőfa karácsonyfaként ezt nem vitatom. Azonban, el kéne már valahol jutni a tudatosságnak arra a szintjére, amikor ezt, élőlény kipusztítása nélkül is meg tudja teremteni az ember.
Az, amit meg ma az ember állattartásnak hív és nagyipari kinzó telepeken megvalósít, arról meg szerintem nem sok szót érdemes ejteni, mert ha jártál ilyen helyen, és, ha látsz is nem csak nézel k. gyorsan átgondolod a húsfogyasztási szokásaidat. Bár annyira látszik az embereken, hogy azzá válnak, amit megesznek, ilyenformán a büntetés nem marad el és a tohonya, frusztrált, eszméktől homályos látású, dogmákból és hagyománykból egót építő "Kis ember"-ek, saját magukra kényszerítik a világtól való félelem kalodáját a szabad világ választása és megteremtése helyett, hogy karácsonykor, a jól megérdemelt pénzen vásárolt szereteteljes körülmyényeket szimbolizálva lustán sóvároghassanak egy jobb élet után, kényszeresen bizonyítani akarván saját maguk megelégedésére, hogy, de biz még képesek a mély érzésekre és ártatlanul bambán mélázgathassanak, a rohanó világ kegyetlenségén. De észre kéne már venni, hogy a hagyományok és a dogmák mögé bújni már nehézkes, mert egyrészt sok idő eltelt és fejlődni kéne, másrészt meg a fakitermelés és az állattenyésztés (többek közt) olyan sikeres és mértéktelen volt hogy zsupsz 7 milliárdan lettünk, a Földi egyensúly meg eltolódott mint viszonylagosan zárt rendszer.

De addig amíg egy köztéri fa nem több puszta "tulajdonnál" addig mit vársz ettől a remek tenyészettől, miként értkelje egy fa létét?

Neked tényleg ennyit jelent egy utcán álló fa? Köztulajdon? A közterület ültette az én adómból az enyimé. Vagy csak azér, hogy lehessen ezeket hülyézni?

Te hány fát ültettél, hogy a világ jobb hely legyen?

Ha fenti csürhe oda dobta a szorakozás áraként a károk költségét, akkor tulajdonképpen téged nem is kavar föl az eset? Vagy csak azér mer a másé...

Vegyél vágott fát nézegetni meg zabáljál mindenap húst, aztán hüledezzél, milyen hülye is a világ és hogy kajak sose nőnek föl az emberek!

Kemény vagy!