Regisztráció Blogot indítok
Adatok
closedown'

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Néhány éve vásároltam egy lakást használtan, melyben azóta egyre több hibát fedezünk fel, amiről az eladó „elfelejtett” szólni. Érdeklődni szeretnék, hogy ingatlanvásárlás esetén mi számít rejtett hibának, milyen felelőssége van az…..
Mitch Winehouse, Amy Winehouse édesapja egy amerikai talkshow-ban kifejtette, hogy szerinte a lánya a túlzásba vitt alkoholmegvonásba halt bele. "Amy mindent mértéktelenül csinált. Mértéktelenül ivott, és nem ismerte a mértéket az alkohol megvonásában sem." - mondta a…..
closedown' 2011.09.12 13:54:53
@mangorlo: "A delirium tremens olyan akut krízishelyzet, mely hirtelen alkoholmegvonás talaján fejlődik ki és potenciálisan halálos kimenetelű lehet." Értelmezni tudni kellene, egyértelmű, hogy nem feltétlenül végződik halállal, hanem csak potenciálisan vagyis jó eséllyel végződhet egyes esetekben.
Cureous Possession / Birtoklás 2010.08.02 09:00:00
A Bloodflowers-korszak egyik kiadatlan dala, amely végül a Join The Dots negyedik CD-jén a nyolcadik számként látott napvilágot. Már az első másodpercekben nyilvánvalóvá válik, hogy ez a szám még a kilencvenes évek végi elektronikus kísérletezésének a szülöttje, akár lehetne…..
Cureous This Morning / Ez A Reggel 2010.07.27 09:00:00
A The End Of The World kislemez egyik B oldalas dala. Az induló kemény dobokról egy pillanatra azt hihetjük, hogy a Pornography-korszak köszönt vissza, de erről szó sincs: egy kifejezetten hosszú, lassú, szomorkás alkotásról van szó, Robert éles, fájdalmas énekével.…..
closedown' 2011.09.01 14:33:52
@rotten999: nekem is szívenütő dal. Szomorú, depresszív, levert, fő dolgok, amikért többek között szeretjük az igazi Cure-t.
A közepén elmondott monológból arra következtettem, hogy valaki hozzátartozó meghalt, nagyon arra illik.
A The Cure album japán kiadásán az utolsó szám, Európában hivatalosan nem jelent meg, pedig szép lezárás lenne a The Promise után. A már szinte elkoptatott csilingeléssel kezdődik (Siamese Twins-Pictures Of You-High), majd egy, a lemez hangzásához képest kifejezetten kellemes…..
closedown' 2011.09.01 14:30:44
Cureous The Promise / Az Ígéret 2009.11.09 09:25:00
A The Cure album utolsó, tizenegyedik száma. Az együttes második leghosszabb dala, több, mint tíz perces. Az első másodpercekben Robert vérfagyasztó sikolya vezeti be az alkotást, majd elindul a leginkább a Kiss Me...-korszak pszichedéliáját a Bloodflowers-éra…..
Cureous Us Or Them / Mi Vagy Ők 2010.07.15 09:00:00
A The Cure album hatodik dala. Agresszív gitárhangzással és telített dobokkal kezdődik, kicsit az End-re emlékeztetően, de annál (is) sokkal kásásabban. Zeneileg sok változás nem történik a dal végéig, ugyanaz az agyonhangszerelt, fárasztó hangzás kíséri végig a dalt. A szöveg mintha valami…..
Cureous Fake / Kamu 2009.11.30 09:36:00
A The End Of The World kislemez egyik B oldalas száma. Furcsa címe talán egy fricska volt a letöltőknek, hiszen a nem valós felvételeket is ezzel a szóval szokták jelölni az internetes szlengben... Szintis indulás után egy meglepően slágeres alkotás kerekedik ki a dalból,…..
Cureous Anniversary / Születésnap 2010.03.29 09:30:00
A The Cure album ötödik száma. Egyre erősödő elektronikus (transzformátor?) zajjal kezdődik, aztán néhány kissé műanyag dobhang után kikerekedik egy kifejezetten ködös, levert alkotás. Meglepő módon az elektronikus hangok maradnak előtérben később is, az idegenszerű…..
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..