Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatrafаn (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
Belsőség Mozgásban a cseh csoda 2010.11.11 17:34:00
Nem tudom, hogyan került Árpádunk szeme elé, de bizonyíthatóan ő volt az, aki átküldte nekem ezt a linket azzal, hogy: rapper a tatra mtx-ben. ...és az ominózus hivatkozás, a 34 perces kisfilmé, melybe unottam beletekertem, majd ennyit válaszoltam neki: na most én itt egy…..
tatrafаn (törölt) 2010.11.14 05:16:15
Tatra V570: a KdF-Wagen alapja -> wikipedia.org/wiki/Tatra_V570?wasRedirected=true

A KdF-ből lett aztán a Volkswagen Bogár, ebből a Porsche 356, majd a Porsche 911. A rokonság annyira erős, hogy még a klasszikus 911-esek alatt is Bogár futómű van. A Porsche cég első sorozatgyártású autója, a 356-os, pedig csak a felépítményében különbözik a Bogártól. Tulajdonképpen egy Bogár kupéról van szó, mert a gépészetük teljes mértékben azonos.

wikipedia.org/wiki?search=Porsche+356&x=13&y=12
Hihhhetetlen, hogy egyikük-másikuk mennyire béna, egyszerűen felfoghatatlan. Aztán vannak rendes szopógépek is, na, azok a legröhejesebbek. Formula–1-es pilóták „at their worst”. Vélemények az azonos című írásunkról...