Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virág andrás

19 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
 1000 évvel ezelőtt, a TÜKÖR-nél, ahol igazán legendás újságírók, fotóriporterek és szerkesztők dolgoztak, az első riportomat Szalay Zolival együtt készítettük, utána még néhány évig dolgoztunk együtt és évtizedeken át találkoztunk munkánk során később is.…..
camp SARAH TITOKZATOS KAMPÁNYA 2012.03.09 20:50:00
Sarah Palin rövid helyezkedési szünet után ismét a választási show egyik főszereplője. A legnagyobb és legnépszerűbb rádió és tv műsorokban – időnként teljesen váratlanul - naponta megjelenik és megjegyzéseket, kommentárokat fűz a kampány eseményeihez. Nem csak, hogy…..
camp A MEGFELELŐ EMBER 2012.03.08 13:55:00
 Egyrészről az egész világ termé-szetesnek veszi, hogy Putyin visszatér a Kreml falai közé, az elnöki terembe. Másrészt viszont nem lehet tudni, mit gondoltak, mit terveztek és mire számítottak azok az amerikai hírszerző ügynökségek, amelyek egészen példátlan módon, soha…..
camp EURÓPA ÚJRAALAPÍTÁSA 2012.02.26 11:38:00
Vörös zászlót lobogtat az Akropoliszon a viharos szél Athén fölött, az utcákon tízezrek tüntetnek a beharangozott megszorítások ellen, a munkásság a város különböző pontjain tart nagygyűléseket, küzdelmet hirdetve a nemzetközi imperializmus totális kizsákmányoló…..
(komment a Mandineren)Többször kifejtettem: be kellene fejezni ezt a véget nem érő szövegelést a cigánybűnözésről, mivel látható, hogy úgysem történik semmi. Civil szervezeteknek kell kézbe venni az ügyet és radikális intézkedésekkel kimozdítani a holtpontról, mert a…..
Kétségtelen, hogy a bajoktól sújtott, de azért a reményektől még nem teljesen elhagyott Magyarország sorsa ezekben a hónapokban történelmileg is példátlanul szorosan összenőtt választott vezetője, Orbán Viktor – mondjuk így – napi tevékenységével. A miniszterelnök…..
camp HATALOM NEM ALKOTMÁNYOZHAT! 2012.01.02 12:12:00
Komment Bartusnak az Amerikai Népszavába Kedves Bartus László, keserűség, kiábrándulás és mély igazságok sorakoznak írásában, amit természetesen a jelen helyzetben meg kell és meg lehet érteni. A magyarországi politika olyan helyzetbe jutott, amit nagyon nehéz egyetlen…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
camp MEGHALT GARAS DEZSŐ 2012.01.02 09:03:00
 Egyike volt a felejthetetlen színész-óriásoknak. Egész pályafutásán keresztül meg tudta őrizni leírhatatlan, teljesen egyedi stíluskarakterét, ami minden pillanatában és minden szerepében a tragédia és a komédia határán mozgott. Mindent látott a világból, megbocsátó,…..
camp A TITOKZATOS X-NAP II.rész 2011.12.05 18:19:00
A legutóbbi hetekben a világ különböző nemzetközi politológiai és stratégiai kutatóintézetei egymás után hozták nyilvánosságra legújabb elemzéseik konzekvenciáit, melyek sajnos teljesen félreérthetetlenül egy irányba mutatnak: a közeli jövőben óriási politikai…..
camp TOLERÁLT ÉLETVESZEDELEM 2011.09.11 06:43:00
A Magyar Nemzet tegnapi számában jelent meg egy cikk, a cime: Uzsorások segítik a rendőrséget. Arról szól, hogy a rendőrség segíti az uzsorásokat. Ebben olvasható Mali Zoltán, drávapiski polgármesterének nyilatkozata: "Nagyon sok bizonyíték van arra, hogy rendőrök és…..
camp A TITOKZATOS X-NAP I. rész. 2011.08.31 20:14:00
 MENETREND EGY VILÁGHÁBORÚHOZA Föld három legnagyobb hatalma, az Egyesült Államok, Oroszország és Kína iszonyatos versenyfutásba kezdett a történelmi idővel. Minden jel arra mutat, hogy a legutóbbi események mind közelebb hozzák a kritikus pillanatot, ami a világ létét még…..
Aki látta, soha nem felejti el. Ez azokban az években volt, amikor a háború előtt született utolsó nemzedék végleg felnőtt és kötelességének érezte, hogy hitet tegyen az egész emberiség előtt a béke mellett, Az ő életüket, családjuk, szüleik sorsát a nagy honvédő háború…..
camp ÉVNYITÓ 2011.06.20 22:20:00
1 (egy) százalékos béremelés a pedagógusoknakHa nagyon akarom, el tudom képzelni, mit érezhetnek most a pedagógusok, amikor kilátásba helyezték számukra az 1 százalékos béremelést. De azt nem, hogy a nemzet mire gondol, amikor évek óta a szeme előtt verik szét a magyar…..
A KÖRZETI MEGBÍZOTT FÖLÖTT ELJÁRT AZ IDŐ!A Fidesz még az új kormány megalakulása előtt repülőrajttal száguldott el a nemzetpolitikai problémák epicentruma felé. Nem kétséges: ha célhoz akar érni, veszélyes viharzónákon kell keresztülküzdenie magát. Ami a közbiztonságot…..
                                          A héják frontális támadásaA Nyugat nem egységes stratégiával fogadta a kelet-európai rendszerváltó hullámot és nem volt konszenzus a…..
Az idei év megremegteti a világot. Természeti és ipari katasztrófák sorozata söpör a kontinenseken. A gazdasági, politikai és társadalmi struktúrák félelmetes táncba kezdtek. Békének, stabilitásnak nyoma nincs. A rutinos hírmagyarázó újságíróknak és a politikához semmit…..
Jelen sorok írója a csernobili események idején a kormány Tájékoztatási Hivatala tájékoztatási főosztályának vezetőjeként vett részt egy szűk körű bizottság munkájában, amely a magyar tömegtájékoztatásnak az atombalesettel összefüggő tevékenységét irányította. A…..
Miközben Európa a magyar médiatörvénytől hangos, itthon elképesztő állapotok uralkodnak a tájékoztatási szerkezet teljes vertikumában. Ha a WB tragédia tájékoztatási vetületét vizsgáljuk, arra a megdöbbentő következtetésre jutunk, hogy annak minden egyes eleme kritikán aluli…..
Érdeklődéssel olvasom a Jobbik parlamenti képviselőjének fejtegetését arról; miként lehetne végre valami jót tenni a teljesen amortizálódott, lejáratódott BKV humanizálása és korszerűsítése érdekében. A képviselő úr korábban villamosvezető volt, tehát nyilvánvaló,…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
virág andrás 2011.01.10 21:24:37
@Mme Chauchat: Nincs kétségem afelől, hogy méltán. No és mit szól az ötletemhez?
virág andrás 2011.01.10 21:35:25
@Mme Chauchat: Remek! Csak így tovább!
virág andrás 2011.01.10 21:36:11
@Mme Chauchat: Remek! Csak így tovább!
Amikor elfogadtam a felkérést, azt gondoltam, ha a politika megpróbál beleszólni a dolgomba, már itt sem vagyok. Addig is nyílt lapokkal játszom.Ma kaptam egy udvarias telefonhívást: Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár asszony meghívását tolmácsolta egy munkatársa.…..
virág andrás 2011.01.10 20:22:54
@gitrap: Mindhárom országban jártam tv-társaságoknál. Egyébként persze, hogy igazad van.
virág andrás 2011.01.07 04:42:31
@Süveges Gergő: Ezt természetesen értettem, nem is céloztam erre, de ha Ön kezdeményezte volna, az sem lenne szégyen. A lényeg: Magyarországnak nagyon nagy szüksége van egy jó ifjúsági televízióra, mert az utóbbi évek átláthatatlan labirintusba lökték a magyar gyerekeket. Én biztos vagyok abban, hogy nehéz munka vár Önre és bízom abban, hogy sikeres lesz a munkája. Én HR-t nem ismerem, de örömmel (és némi aggodalommal) kísérem figyelemmel elhivatott és nemes tevékenységét. Arra gondoltam, hogy találkozójuk impulzust ad Önnek egy vonzó, valódi értékeket közvetítő ifjúsági tv koncepciójának kialakításához. Ugyanilyen fontosnak tartom, hogy mindjárt a kezdet kezdetén lépjen kapcsolatba francia, német és olasz tv-társaságokkal, mert kitűnően szerkesztett ifjúsági műsoraik vannak és a személyes kapcsolatfelvétel, eszmecsere a legelső periódusban ugyancsak rendkívül hasznos.
virág andrás 2011.01.07 04:44:09
@Frusciante Béla: ez a felvetés meg marhaság-szagú.